Αθλητικά

Νίκη επί του Φοίνικα Πειραιά για το Μπάσκετ του Μίλωνα, με βραβεύσεις και χορούς στο Ημίχρονο

Στο κλειστό γήπεδο του ΑΟΝΣ ο Μίλων και στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, η ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα αντιμετώπισε το Φοίνικα Πειραιά.
Στο ημίχρονο βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ και στο Μίλωνα αντίστοιχα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής και ο Αχιλλέας Μέντζος, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και προπονητής του Μίλωνα. Την πανηγυρική ατμόσφαιρα συμπλήρωσε η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης που παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης και χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης www.nstv.gr, τονίζοντας ότι ο Μίλωνας έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και ανέφερε ότι η εκδήλωση ήταν ευκαιρία να συναντήσει παλιούς συναθλητές με τους οποίους «έχουν ιδρώσει αγωνιστικά μαζί».
Ο Αχιλλέας Μέντζος δήλωσε πως «όχι μόνο έχει δώσει, αλλά έχει λάβει και πολλά από το Μίλωνα, κυρίως ηθικά», συμπληρώνοντας πως νιώθει συγκινημένος για την αναγνώριση του έργου του.
Ο Μίλωνας επικράτησε του Φοίνικα με 84 – 66, σε ένα παιχνίδι που ο Θοδωρής Καλλιώρας, προπονητής της ομάδας, θεώρησε δύσκολο, υπογραμμίζοντας πως όλες οι ομάδες της κατηγορίας δεν έχουν διαφορές.
Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μπίκας, παίχτης του Μίλωνα, δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως αυτές οι νίκες έχουν μεγάλη σημασία για την ψυχολογία της ομάδας, καθώς ο Φοίνικας δεν ήταν εύκολος αντίπαλος.  

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια