Αθλητικά

Λύθηκε το συμβόλαιο του Όστιν

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Demetric Austin δε θα αγωνίζεται στον Πανιώνιο τη νέα χρονιά, αφού το συμβόλαιό του με την ομάδα λύθηκε λόγω ενός σοβαρού προσωπικού προβλήματος του παίκτη. Την είδηση έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Πανιώνιος, η οποία μέσω αυτής αποχαιρέτησε τον Όστιν και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Πανιώνιος ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Demetric Austin.

Ο Αμερικανός Power Forward, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προσωπικού προβλήματος, που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες, δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Η διοίκηση του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ βρισκόταν σε καθημερινή επαφή με τον παίκτη, έχοντας ήδη δώσει μία εβδομάδα παράταση στην ένταξη του στην προετοιμασία, ωστόσο το πρόβλημα δεν ξεπεράστηκε και – δυστυχώς – συναποφασίστηκε οι δυο πλευρές να προχωρήσουν στην από κοινού διακοπή του ισχύοντος συμβολαίου, μιας και ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχει το περιθώριο ο Γιάννης Λίβανος να περιμένει για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα τον συγκεκριμένο αθλητή.

H ΚΑΕ Πανιώνιος εύχεται στον Demetric Austin να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζωή και την καριέρα του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο coach Γιάννης Λίβανος αναζητά εκ νέου τον ξένο παίκτη, o οποίος θα συμπληρώσει την εξάδα των μη Ελλήνων στο φετινό ρόστερ του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ."

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια