Πόλο: Πρώτη ήττα για τους άνδρες του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα, πέρασαν από τον Άλιμο οι γυναίκες
"Φρένο" στο απόλυτο του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα έβαλε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 11-7 στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Waterpolo League.
Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν δυναμικό ξεκίνημα, έδωσαν έμφαση στην άμυνά τους και κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους περίπου δώδεκα λεπτά μετατρέποντας το 2-1 σε 6-1, στα τελευταία 37 δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου.
Οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου προσπάθησαν να αντιδράσουν στην τελευταία περίοδο, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 9-7, τέσσερα λεπτά πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας. Ακολούθησαν, όμως, δύο γκολ από τον Μάριν Ντέλιτς (είχε συνολικά πέντε), ο οποίος «έγραψε» τον επίλογο στο ματς.
Ο Ιστορικός έμεινε στους 12 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 7, με την αγωνιστική να βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι «κυανέρυθροι» πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις αφού φιλοξενούν στην έδρα τους (22-25/10) τον Β΄ προκριματικό όμιλο του Conference Cup.
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 2-3, 3-2
Με το «διπλό» του Πανιώνιου επί του Άλιμου ΝΑΣ (15-13) ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Waterpolo League Γυναικών.
Το παιχνίδι ήταν τρομερά ισορροπημένο και ουσιαστικά κρίθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο (3-5 για τον Πανιώνιο), εκεί που ο Ιστορικός πήρε διαφορά 2 τερμάτων (7-5 και 8-6 σκορ ημιχρόνου). Στη συνέχεια προηγήθηκε και με τρία τέρματα διαφορά (10-7, 11-8, 12-9). Στα 5.22 από τη λήξη η Αφροδίτη Μπιτσάκου μείωσε 12-11 αλλά με τις Ελένη Πάτερου, Αμαλία Χριστοδούλου (δυο γκολ) ο Πανιώνιος ξέφυγε 15-11 (3.42 από τη λήξη) και «σφράγισε» τη σπουδαία νίκη.
Πέντε τέρματα σημείωσε η Νεφέλη Χαλδαίου για τον Άλιμο ΝΑΣ. Από τρία γκολ πέτυχαν για τον Πανιώνιο οι Χριστοδούλου, Πάτερου και Σοφία Λαμπροπούλου.
Οι "κυανέρυθρες" παρέμειναν αήττητες και πήγαν στους 10 βαθμούς (3η θέση), ενώ απόψε (20:30) δίνουν παιχνίδι για την 5η αγωνιστική καθώς φιλοξενούν την Ηλιούπολη.
Τα οκτάλεπτα: -3, 3-5, 4-4, 3-3.














Σχόλια