Αθλητικά

Ξεκινούν προπονήσεις τα τμήματα του Πανιωνίου

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος ανακοίνωσε την επανέναρξη των προπονήσεων στα τμήματά του από τη Δευτέρα 17 Μαΐου. Οι άνθρωποι του συλλόγου αναφέρουν ποιές διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλητές όσον αφορά τα νέα μέτρα, καθώς και το επίπεδο επικινδυνότητας που έχει οριστεί για κάθε άθλημα. Αναλυτικά:

Κατόπιν της ανακοίνωσης της Γ.Γ.Α. σχετικά με την επανεκκίνηση των προπονήσεων στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, ενημερώνουμε τα κάτωθι:

  1. Από τη Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 οι αθλητές του Συλλόγου μπορούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Λεπτομέρειες σχετικά με τις ώρες και ημέρες των προπονήσεων θα λάβουν από τις Γραμματείες των τμημάτων.
  2. Όλοι οι αθλητές 6-18 ετών θα πρέπει να προσκομίζουν Βεβαίωση Self-Test.
  3. Για αθλητές 13-18 ετών απαιτείται και η διενέργεια Rapid-Test μία φορά ανά τρείς εβδομάδες για τα αθλήματα «χαμηλού-μεσαίου» επιπέδου επικινδυνότητας και μία φορά ανά δύο εβδομάδες για τα αθλήματα «μεσαίου» και «υψηλού» επιπέδου επικινδυνότητας.

Εντός των ερχόμενων ημερών, αθλητές και γονείς, θα ενημερωθούν από τις Γραμματείες των τμημάτων του Συλλόγου μας για όλες τις λεπτομέρειες.

Επίπεδα Επικινδυνότητας:

ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΜΗΛΟ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟ – ΜΕΣΑΙΟ
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΧΑΜΗΛΟ – ΜΕΣΑΙΟ
ΣΚΑΚΙ ΧΑΜΗΛΟ – ΜΕΣΑΙΟ
ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ ΧΑΜΗΛΟ – ΜΕΣΑΙΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΣΑΙΟ
ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΜΕΣΑΙΟ
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΥΨΗΛΟ
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΥΨΗΛΟ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΥΨΗΛΟ
ΤΖΟΥΝΤΟ ΥΨΗΛΟ

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια