Ο Μίλων διοργανώνει το πρώτο All Star Training Camp στο Αίγιο
Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό για τις ακαδημίες του, διοργανώνοντας το 1ο All Star Training Camp από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2026. Το camp θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Semantron Traditional Village στον Ελαιώνα Αιγίου.
Η νέα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί σημαντικό βήμα στην ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους νεαρούς αθλητές όλων των ακαδημιών.
Το πρόγραμμα του camp δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην αθλητική προετοιμασία. Βασικός στόχος είναι επίσης η ενίσχυση της ομαδικότητας, η καλλιέργεια του πνεύματος συνεργασίας και η ανάπτυξη ισχυρών δεσμών μεταξύ των παιδιών, ώστε να λειτουργούν ως μία ενωμένη και αποτελεσματική ομάδα.
Η πρωτοβουλία αυτή του Μίλωνα καταδεικνύει τη δέσμευση του συλλόγου στην ολιστική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών του.
Πηγή από: https://taepikaira.gr/2026/07/18/paris-papavasileiou-akraia-ftoxeia-antimetopizoun-oi-ellines/













Σχόλια