Αθλητικά

Βόλεϊ: Στα κυανέρυθρα Στάικου και Χατζηνικολάου

Νέες προσθήκες ανακοίνωσαν η γυναικεία και ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού. Η πρώτη απέκτησε την 25χρονη κεντρικό Χριστίνα Στάικου που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΚ Χαλανδρίου, ενώ η δεύτερη καλωσόρισε ξανά το νεαρό ακραίο Δημήτρη Χατζηνικολάου, ο οποίος επιστρέφει στον Πανιώνιο μετά από την παρουσία του πέρσι στο δυναμικό του Πανερυθραϊκού. Αναλυτικά:

"Στον Ιστορικό θα μπλοκάρει την νέα χρονιά η Χριστίνα Στάικου. Η κεντρικός, που είναι γεννημένη 12/3/1996 και έχει ύψος 1.79, πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πακ Χαλανδρίου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Πευκων της Νέας Γενεάς και του ΒΑΟ, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας μας.

Η Χριστίνα στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ιστορικού είπε: “Μόνο χαρά και τιμή για την ένταξη μου σε μια τόσο ιστορική ομάδα έπειτα από μια δύσκολη περίοδο για τον χώρο του βόλεϊ! Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους! Εύχομαι μια ασταμάτητη και υγιή αγωνιστική χρονιά!”

Από τη μεριά της η διοίκηση του συλλόγου μας της εύχεται να έχει υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν με τα χρώματα του Ιστορικού.

Καλώς ήρθες Χριστίνα".

"Επιστροφή Χατζηνικολάου

Η διοίκηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης ανακοινώνει και επίσημα την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Ο νεαρός ακραίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στο ρόστερ του Πανερυθραϊκού, ενώ τη σεζόν 2019-2020, αποτέλεσε βασικό κομμάτι της ομάδας του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Α2.

O Δημήτρης θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας στα άκρα, ενόψει του φετινού πρωταθλήματος της Pre League, με τις παράστασεις που διαθέτει, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως αποτελεί κομμάτι της Εθνικής ομάδας beach volley.

Ακολουθεί η δήλωσή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα.

Με τους περισσότερους ήδη γνωριζόμαστε και θεωρώ ότι θα ταιριάξω απόλυτα στο ήδη καλό κλίμα της ομάδας.

Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε υγιείς για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Δημήτρη καλώς ήρθες... ξανά!"

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια