Δημοτικά

''Τέλος'' ο Σαρδιανός από την Δημοτική Αρχή. Δείτε τι γράφει στην ανακοίνωσή του.

Δεύτερη -και αναμενόμενη κατά τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια- ανεξαρτητοποίηση στο μέσον της δημοτικής θητείας από δημοτικό σύμβουλο της 'πρώην' παράταξης Λαρίσση και από τη Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Τζουλάκη. Είχε προηγηθεί πάρα πολύ νωρίτερα βέβαια ο Γιάννης Καρυτινός 

Ο Νεκτάριος Σαρδιανός δημοσιοποίησε την ανεξαρτητοποίησή του.  Ηταν ξεκάθαρο πως εδώ και καιρό ήταν ''ξένο σώμα'' τόσο στη σύμπραξη όσο και στην παράταξη Λαρίσση με την οποία και εκλέχθηκε 

Η δήλωση.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι συνδημότες

Θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου από την σύμπραξη των παρατάξεων Τζουλάκη/Λαρίσση.

Οι λόγοι που με οδήγησαν στο μέσο της δημοτικής θητείας, σε αυτήν μου την απόφαση, είναι η διαφορετική φιλοσοφία όσον αφορά την πολιτική, τις αντιλήψεις και τις πρακτικές της δημοτικής αρχής, γύρω από μείζονα ζητήματα της πόλης.

Χωρίς να θέλω να υπεισέλθω αυτήν την στιγμή σε λεπτομέρειες, υπήρξε διάσταση απόψεων σε θέματα παιδείας, σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και εν πάση περιπτώσει, οι μεγάλες αλλαγές για να το πω έτσι απλά, είναι αυτές που αφορούν στην καθημερινότητα του μέσου πολίτη, και εκεί δεν νομίζω ότι έγιναν και πολλά πράγματα, δεν άλλαξε κάτι το σημαντικό δηλαδή.

Οφείλω να διευκρινίσω όμως, ότι οι όποιες διαφωνίες μου μέσα στην δημοτική αρχή, απο την δική μου πλευρά, ήταν πάντοτε πολιτικές και δεοντολογικές. Δεν ήταν καθόλου "ασυμφωνία χαρακτήρων" ή προσωπικές διενέξεις για λόγους γοήτρου ή με απώτερο στόχο την εξυπηρέτηση προσωπικών επιδιώξεων ή άλλων ιδιοτελών σκοπών.

Κάτι εξίσου σημαντικό, και όσο κι αν δυσαρεστήσω κάποιους, χάρην της αλήθειας οφείλω να το πω.

Υπονομεύθηκα συστηματικά από παγιωμένες ομαδώσεις μέσα στην παράταξη και σε ότι προσπάθησα να κάνω, τις περισσότερες φορές, βρήκα τον Δήμο απέναντι μου ως εμπόδιο, και όχι δίπλα μου ως αρωγό, και αυτό είναι κάτι για το οποίο λυπάμαι πραγματικά.

Πλέον χωρίς να δεσμεύω και να δεσμεύομαι, θα συνεχίσω να υπηρετώ απρόσκοπτα την πόλη, από την θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.

Μετά τιμής

Σαρδιανός Νεκτάριος

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια