Αθλητικά

Βόλεϊ: Ο απολογισμός της Ίριδας για τη φετινή σεζόν και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου

Το δικό της απολογισμό για τη φετινή επιτυχημένη χρονιά έκανε με ανακοίνωσή της η Ίριδα Νέας Σμύρνης, η οποία παράλληλα ενημέρωσε και για το σχεδιασμό της εν όψει της νέας χρονιάς, ανανεώνοντας με τον προπονητή, κρατώντας δέκα αθλήτριες στο ρόστερ και πραγματοποιώντας και την πρώτη μεταγραφή.

Αναλυτικά:

"Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 η διοίκηση της "ΓΑΝΣ ΊΡΙΣ" θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη χρονιά.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας χτίστηκε από το μηδέν το καλοκαίρι του 2023 και το φινάλε της σεζόν μας βρήκε στην άκρως τιμητική 3η θέση στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, ενώ και στο κύπελλο μείναμε εκτός συνέχειας από τον μετέπειτα κυπελλούχο Εθνικό Πειραιώς.

Ήδη έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά αρχίζοντας από την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος έχει δημιουργήσει εκτός από ένα αξιόλογο ρόστερ και μία ομάδα-οικογένεια.

Ο βασικός κορμός θα παραμείνει και το 2025 στην Ίριδα και ήδη έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν στον σύλλογο οι λίμπερο Ιωάννα Μανώλη, Έλενα Δημακοπούλου, οι ακραίες Κωνσταντίνα Ράπτη, Αλεξάνδρα Γεροντή, Δέσποινα Σπυριλιώτη, Έλενα Τσιάκα και Έλενα Τζαβάρα, οι κεντρικές Θεοδώρα Δασκαλάκη και Στεφανία Παπαχαντζή και φυσικά η πασαδόρος και αρχηγός της ομάδας Νεφέλη Καλύβη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την Μαριλένα Σαγάνη και την Τζένη Καλογεροπούλου που μας εμπιστεύτηκαν πέρυσι και πορεύτηκαν μαζί μας. Επίσης ευχαριστούμε τις αθλήτριες Κωνσταντίνα Καραμανέα, Κασμιρία Δημητρίου,Αγάπη Φούσκα και Αναστασία Τζινλή και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Η πρώτη μας μεταγραφή είναι η διαγώνια Δήμητρα Ευαγγέλου και θα ακολουθήσουν μερικές ακόμα μεταγραφές για την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν χωρίς την υποστήριξη του δήμου Νέας Σμύρνης και των χορηγών μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το φαρμακείο του κ. Θοδωρή Ματσαγγάνη στην Καλλιθέα για την πολύτιμη συνεισφορά του".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια