Αθλητικά

Μπάσκετ: Ζητά να ξεκινήσουν όλες οι ομάδες προπονήσεις ο ΠΣΑΚ, πρόθυμος να βοηθήσει ο ΣΕΠΚ

Όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του, ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) έστειλε νέες επιστολές προς όλους τους αρμόδιους φορείς ζητώντας να ξεκινήσουν προπονήσεις όλες οι ομάδες των εθνικών κατηγοριών την 1η Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Ο ΠΣΑΚ συνεχίζει τις προσπάθειες του για την επανέναρξη όλων των πρωταθλημάτων.

Με νέες επιστολές προς ΟΛΟΥΣ τους αρμόδιους φορείς, ζήτησε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις την 1η Ιανουαρίου, στις ομάδες όλων των εθνικών πρωταθλημάτων".

Από κοντά και ο ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης), ο οποίος με δική του ανακοίνωση δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει, αναλαμβάνοντας το κόστος για τα εβδομαδιαία rapid test που απαιτούνται, για τους προπονητές/μέλη του.

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

"Από την πρώτη στιγμή, ο ΣΕΠΚ είχε τονίσει μέσω ανακοίνωσης πως στηρίζει την επάνοδο στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα στις εθνικές κατηγορίες, με την προϋπόθεση της τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Σε συνέχεια αυτού, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης συντάσσεται με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ζητώντας να ξεκινήσουν οι προπονήσεις για τις ομάδες των εθνικών κατηγοριών από την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου.

Γι αυτό τον λόγο μάλιστα, δηλώνουμε πρόθυμοι και έτοιμοι να καλύψουμε το κόστος των rapid test που απαιτούνται σε εβδομαδιαία βάση για όλους τους προπονητές/μέλη του ΣΕΠΚ, που εργάζονται σε ομάδες των εθνικών κατηγοριών, προκειμένου να διευκολυνθεί επί της ουσίας η επιστροφή στα γήπεδα για όλους.

Ουδείς πρέπει να ξεχνά πως οι προπονητές και οι αθλητές αντιμετωπίζουν βιοποριστικά προβλήματα εξαιτίας της άρσης κάθε αθλητικής δραστηριότητας εδώ και δύο μήνες. Η άμεση επιστροφή στα γήπεδα, έστω για προπονήσεις, θα βοηθήσει αφενός στη λύση του βιοποριστικού προβλήματος που ταλανίζει εκατοντάδες προπονητές και αθλητές, ενώ επίσης θα τους επιτρέψει να προετοιμαστούν καλύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, όταν οι υγειονομικές επιτροπές δώσουν το σχετικό πράσινο φως".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια