Πολιτιστικά

"Ταξιδεύοντας στον Κόσμο" με θέμα :"Αλιευτικός Τουρισμός".

Στην εκπομπή "Ταξιδεύοντας στον Κόσμο" με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και από την συχνότητα του www.nstv.gr/nstvlive φιλοξενήθηκε ο Κος Γιώργος Λουρδής Συνιδρυτής της πλατφόρμας Fishing Trips (Ταξίδια Ψαρέματος).   Με θέμα :"Αλιευτικός Τουρισμός".

Μιλήσαμε για την έννοια του Αλιευτικού Τουρισμού,την δυνατότητα της Ελλάδας να γίνει τόπος Αλιευτικού τουρισμού και κυρίαρχη στην Μεσόγειο.

Μας ενημέρωσε για την νομοθεσία που διέπει τον Αλιευτικό Τουρισμό και πως ένας επαγγελματίας ψαράς μπορεί να αποκτήσει Άδεια για να κάνει Αλιευτικό Τουρισμό.

Επίσης μας είπε για το ποια είναι η δραστηριότητα του Αλιευτικού Τουρισμού στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Μεσόγειο ( Ισπανία, Ιταλία) .

και για το πόσο μπορεί να εξελιχθεί στην χώρα μας ο Αλιευτικός Τουρισμός με δεδομένο ότι έχει την μεγαλύτερη ακτογραμμή (15.147 χλμ) σε σχέση με χώρες της μεσογείου.

Τέλος η χώρα μας δεν είναι τυχαία κορυφαίος τουριστικός προορισμός αφού κατέχει αξιοζήλευτα πλεονεκτήματα όπως η θάλασσα,το κλίμα και η παράδοση στην αλιεία.

Δείτε το βίντεο....

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια