Πολιτιστικά

''Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο'' με την Ασπασία Κοκόση

γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη

Η νέα χρόνια μας βρήκε με νέο τίτλο και νέα εκπομπή!  Κάθε Δευτέρα 20.00-21.00 ‘Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο’ με Ελπίδα Μηναδάκη και Δημήτρη Πετρόπουλο. Γιατί Οιστρογόνο; Γιατί πρώτον έχουμε… οίστρο και δεύτερον οιστρογόνα, εφόσον η μία εκ των δύο παρουσιαστών είναι γυναίκα!  Όσο για το οξυγόνο… είναι αυτό που θα χρειάζεται να… παίρνει ο Δημήτρης για να πει μια κουβέντα! Κυρίως όμως επειδή ξεκινάμε καινούρια εκπομπή με διάθεση ανανέωσης και φρέσκους καλεσμένους!

Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με πιο θετικό τρόπο, αφού μας έκανε ποδαρικό η αγαπημένη φίλη και ταλαντούχα ηθοποιός Ασπασία Κοκόση!

 Το στούντιο γέμισε χαμόγελα, χιούμορ, πικάντικες ατάκες, ανεβασμένη διάθεση και φυσικά… πολύ οιστρογόνο!
Η Ασπασία Κοκόση μας μίλησε για τις Ερωμένες στον Καμβά, ένα υπέροχο θεατρικό ταξίδι για τις ερωμένες μεγάλων ζωγράφων που ολοκλήρωσε πρόσφατα τον κύκλο του ενώ ταυτόχρονα βραβεύτηκε από την Unesco. Μας μίλησε για την άλλη της αγάπη που μοιάζει …“Fucking Impossible’’ αλλά τελικά κατάφεραν μαζί με τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαϊδη να το κάνουν πραγματικότητα! Ένα bar theatre που συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα για Τρίτη συνεχόμενη χρόνιά  με stand up comedy στοιχεία και καυτά θέματα όπως σχέσεις με όλα τα παρελκόμενα…Συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για σχέσεις όχι μόνο ερωτικές, αλλά και ανθρώπινες!

Και ακόμα!  ποια ήταν η χειρότερη ατάκα από άντρα που έχει ακούσει, ποιος θα ήθελε να την σκηνοθετήσει, πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε δέκα χρόνια, τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα θεατρικά πράγματα και ποιες καταστάσεις μπορούν να την βγάλουν έξω από τα ρούχα της;  Με χιούμορ, ειλικρίνεια, εξομολογήσεις και πολλές ευχές για τη νέα χρόνια που μπήκε δυναμικά! Κι όπως φαίνεται με πολύ… οιστρογόνο! Για περισσότερα, οξυγονωθείτε… στο www.nstv.gr/nstvlive

Share this Post:

Συντάκτης Ελπίδα Μηναδάκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια