Κοινωνία

Στην Νέα Σμύρνη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Σακελλαροπούλου

Δίπλα στα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Παρασκευή, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μετά την επίσκεψή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στο Twitter ενώ εξέφρασε τη χαρά της, γιατί συμμετείχε στη γιορτή που διοργάνωσαν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής και οι εθελοντές του «Mum Social Club» για τα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη.   Μάλιστα, σημείωσε, ότι μοιράστηκε με τις κοπέλες τα σχέδιά τους και τις ενθάρρυνε να κυνηγήσουν τους στόχους τους.   Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.  

«Με χαρά συμμετείχα στη γιορτή που διοργάνωσαν το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής και οι εθελοντές του «Mum Social Club» για τα 24 κορίτσια της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη. Μοιράστηκα με τις κοπέλες τα σχέδιά τους και τις ενθάρρυνα να κυνηγήσουν τους στόχους τους.» έγραψε χαρακτηριστικά η ΠτΔ σε ανάρτησή της στο Twitter.

Πηγή: www.lifo.gr

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια