Εκλογικά

Κωστής Χατζηδάκης στο NStv ''Τρία χρόνια στην ΔΕΘ μετράμε ψεύτικες υποσχέσεις από τον Κο Τσίπρα''

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Europalso) διοργάνωσε υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών το 32ο Συνέδριο Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης – Έκθεση Ξενόγλωσσου Βιβλίου και Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας στο Ξενοδοχείο Intercontinental με θέμα: «Ενσυναίσθηση στην εκπαίδευση του σήμερα, χτίζοντας την Ελλάδα του αύριο».

Ο καθιερωμένος πλέον θεσμός πλαισιώθηκε από εκθέσεις ξενόγλωσσων βιβλίων και εκδόσεων με προσκεκλημένους ομιλητές από τον πολιτικό, εκπαιδευτικό, πνευματικό, λογοτεχνικό χώρο, τον Κλήρο και τον Τύπο.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Europalso Γεώργιος Ζηκόπουλος, ενώ μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Ζωή Ράπτη και ο Πρόεδρος του ΟΚΑΑ – Τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Μιχάλης Μυτιληνάκης.

Ο Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β΄ Αθηνών, μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr τονίζοντας πως «στη Νέα Δημοκρατία λέμε λίγα, γιατί θέλουμε να τα κάνουμε όλα», συμπληρώνοντας πως στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα «μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας». Πρόσθεσε δε πως η Νέα Δημοκρατία έχει την υποχρέωση να κινηθεί προς την αλήθεια, έχοντας την πικρή εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, η Ζωή Ράπτη, Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, τοποθετήθηκε αναλυτικά σε φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα όπως είναι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, θίγοντας τον απρόσωπο χαρακτήρα των πλειοδοτών και την έλλειψη ελέγχου του Πόθεν Έσχες σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά και σε τρόπους με τους οποίους η φορολογία προβάλει σοβαρά εμπόδια στη συγκέντρωση πόρων και στην εν γένει λειτουργία κοινωνικών ιδρυμάτων, το έργο των οποίων χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια