Αθλητικά

Βόλεϊ: Πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για την αποστολή του Μίλωνα κατά την επιστροφή από τη Γερμανία

Οδύσσεια περίμενε την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην επιστροφή από τη Γερμανία μετά τον πρώτο αγώνα με τη Λούνεμπουργκ για τα προημιτελικά του CEV Cup, λόγω του απεργιακού κλοιού που βρίσκεται η χώρα καθώς στα αεροδρόμια δεν εκτελούνται πτήσεις.

Η απεργία των υπεύθυνων ασφαλείας των αεροδρομίων της Γερμανίας, πρόσθεσε ακόμα έναν κρίκο στα αιτήματα των εργαζομένων σε τρένα, λεωφορεία αλλά και τους γεωργούς. Περίπου 25.000 εργαζόμενοι στην ασφάλεια 11 μεγάλων αεροδρομίων της Γερμανίας απεργούν από τις πρώτες πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα χιλιάδες πτήσεις να ακυρώνονται.

Θύμα των απεργιακών κινητοποιήσεων έπεσε η ομάδα του Μίλωνα που έπαιξε κόντρα στη Λούνεμπουργκ την Τετάρτη το βράδυ. Μόλις έγινε γνωστό ότι δεν ήταν εφικτό να πετάξουν από Αμβούργο την Πέμπτη όπως είχε προγραμματιστεί, αναζητήθηκαν λύσεις προκειμένου η αποστολή να μεταβεί σε κοντινό αεροδρόμιο διαφορετικής χώρας! Αφού εξετάστηκαν οι λύσεις Δανίας και Ολλανδίας, βρέθηκαν εισιτήρια επιστροφής μέσω Άμστερνταμ που απείχε περίπου 550 χιλιόμετρα από Λούνεμπουργκ.

Χωρίς να προλάβουν να κοιμηθούν οι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, μετά τη λήξη του αγώνα, με πούλμαν οδικώς αναχώρησαν 01:30 τα ξημερώματα Πέμπτης για Άμστερνταμ. Μετά από 6ωρο ταξίδι, πέταξαν από την ολλανδική πόλη για το Βελιγράδι στις 10:00, που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός μέχρι την Αθήνα, όπου η ομάδα έφτασε στις 16:00.

Πηγή: www.ertsports.gr

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια