Κοινωνία

Νέα Σμύρνη καταγγελία γονεά: έδωσαν σε παιδιά δημοτικού, μάσκες για παιδιά νηπιαγωγείου

Σε κακό ανέκδοτο εξελίσσεται για ακόμα μια φορά η προσπάθεια της κυβέρνησης να προμηθεύσει τα σχολεία της χώρας με μάσκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Κατόπιν καταγγελίας γονέα στην Νέα Σμύρνη διαπιστώθηκε ότι οι μάσκες οι οποίες παραλήφθηκαν από τα σχολεία ήταν αρκετές αλλά λάθος μέγεθος!

Μετά τις τεραστίων διαστάσεων μάσκες που κάλυπταν σχεδόν όλο το πρόσωπο στην πρώτη διανομή, αυτήν την φορά ο φορέας της κυβέρνησης που παρήγγειλε τις μάσκες δεν έλαβε υπόψη του ότι ειδικά οι μαθητές του δημοτικού από την Ά δημοτικού μέχρι την ΣΤ' έχουν προφανής ανατομικές διαφορές και τους εξίσωσε όλους προς τα κάτω. Έτσι οι μαθητές της 'Ε και Στ' δημοτικού των σχολείων της Νέας Σμύρνης θα αναγκαστούν να φορέσουν μικρότερες μάσκες που δεν τους κάνουν και ουσιαστικά τους πιέζουν πίσω από τα αυτιά ή θα αναγκάσουν τους γονείς τους να αγοράσουν οι ίδιοι καινούργιες μάσκες για τα παιδιά τούς.

Σε επικοινωνία του www.nstv.gr με τον Πολύδωρο Συρίγο, αντιδήμαρχο Παιδείας του δήμου Νέας Σμύρνης, ενημέρωσε ότι είναι ενήμερος για το πρόβλημα και θα επικοινωνήσει με το Υπουργείο για την άμεση επίλυση του

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια