Αθλητικά

Στο ΔΣ της Γυμναστικής Ομοσπονδίας η έφορος της ενόργανης του Πανιωνίου, Ντίνα Δήμα

Η ΕΓΟ (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) μπαίνει πλέον σε μια νέα εποχή, αφού στις σημερινές (21/3) εκλογές ο Θανάσης Σταθόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος αυτής, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Θανάση Βασιλειάδη, που αποχωρεί από την ηγεσία της Ομοσπονδίας μετά από 14 συνεχόμενα χρόνια.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΓΟ πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, με τηλεδιάσκεψη μέσω της εφαρμογής “Zoom”, σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας και με την συμμετοχή 93 σωματείων-μελών με δικαίωμα ψήφου και άλλων 16 χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Οι αρχαιρεσίες διενεργήθηκαν ηλεκτρονικά το απόγευμα της Κυριακής (21/03) μέσω της «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ», με τρεις υποψηφίους να διεκδικούν τη θέση του προέδρου: Ο Θανάσης Σταθόπουλος εξελέγη συγκεντρώνοντας 36 ψήφους, έναντι 30 ψήφων του Νίκου Προβιά και 27 ψήφων του Χρήστου Ψαθά.

Η έφορος του τμήματος ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου και μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη, Ντίνα Δήμα, ήταν υποψήφια στο πλευρό του Θανάση Σταθόπουλου και κατάφερε να εκλεγεί στο 15μελές ΔΣ της Ομοσπονδίας, συγκεντρώνοντας 37 ψήφους. Το νέο Δ.Σ. της ΕΓΟ αναμένεται να συνέλθει σε σώμα αύριο (Δευτέρα 22/03) και θα έχει θητεία 3,5 ετών, έως το τέλος του Ολυμπιακού κύκλου 2021-2024.

Πολλά συγχαρητήρια!

Το Βιογραφικό της κας Δήμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Έχει 2 παιδιά την Χριστίνα Πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ενόργανης και τον Μιχάλη Πτυχιούχο Πανεπιστημίου Πειραιά στα Οικονομικά .

Η ενασχόληση της με την Γυμναστική , άρχισε από το 1996 όταν η κόρη της Χριστίνα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον Πανιώνιο στην ομάδα της πρωοαγωνιστικής της Ενόργανης όπου μέχρι τα 18 της ήταν αθλήτρια του Πανιωνίου και αθλήτρια στην Εθνική ομάδα .

Εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ το 2018 και Έφορος στο Τμήμα Ενόργανης από το 2016.

Έκτοτε ασχολείται στην αρχή ως μέλος στην ομάδα γονέων και ύστερα ως Έφορος αλλά και ως μέλος Δ.Σ με την ανάπτυξη και πορεία της Ενόργανης Γυμναστικής στο Ιστορικό Σωματείο με πολλές επιτυχίες του τμήματος.

Υπηρετεί στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Α.Α.Δ.Ε έως σήμερα , διορισμένη από το 1996 στο Υπουργείο Οικονομικών.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια