Αθλητικά

Μπάσκετ: Βεβαιώσεις του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας στη Β' Εθνική

Ανακοίνωση στην οποία βεβαιώνεται πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου να είναι ανταγωνιστική στη Β' Εθνική εξέδωσε ο Ερασιτέχνης. Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα γράφονται, ο Βαγγέλης Βλάχος θα είναι πιθανότατα ο προπονητής της ομάδας παρά το γεγονός πως φαινόταν αρχικά να αποδεσμεύεται από την αρχική συμφωνία.

Η ανακοίνωση:

"Η ιστορία του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. υπαγορεύει την αλλαγή πλεύσης και σχεδιασμού για την συμμετοχή της ομάδας ανδρών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, κόντρα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες που βιώνει, συνολικά, ο σύλλογος, ο ελληνικός, ερασιτεχνικός αθλητισμός και εν γένει η ελληνική κοινωνία. Η διοίκηση του συλλόγου και ο πρόεδρος κ. Άρης Μισαηλίδης, θα προχωρήσουν στην στελέχωση της ομάδας μπάσκετ που θα έχει τις αγωνιστικές προδιαγραφές ανταγωνιστικότητας της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η δήλωση συμμετοχής της ομάδας μπάσκετ στην Β’ Εθνική κατηγορία, την 1η Οκτωβρίου, αφενός απέτρεψε τον υποβιβασμό της στην Τρίτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ και ήταν η πρώτη «νίκη» κόντρα στον χρόνο και μετά την «κατάρρευση» της ΚΑΕ και αφετέρου, έθεσε τον πήχη για την δημιουργία ομάδας στο ανάλογο οικονομικό επίπεδο της συγκεκριμένης κατηγορίας μπάσκετ.

Η συγκρότηση της ομάδας μπάσκετ θα τύχει και της ανάλογης εξάντλησης των οικονομικών δυνατοτήτων από την διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ., χωρίς να διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των άλλων τμημάτων.

Η υπερπήδηση των ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων για την δημιουργία της ομάδας από μηδενική βάση, θα είναι η δεύτερη «νίκη» του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Η ομάδα μπάσκετ βρίσκεται ξανά στην ίδια θέση που ήταν την περίοδο 2015-2016 και αυτονόητα, σε αυτή την νέα προσπάθεια, όχι απλά, δεν «περισσεύει» και πάλι κανείς, αλλά δεν μπορεί να μείνει αποστασιοποιημένος και αδιάφορος, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

Η εξάντληση των εισιτηρίων διαρκείας είναι καθήκον ΟΛΩΝ των Πανιώνιων φιλάθλων.

Οι επόμενες νίκες θα έρθουν στο γήπεδο «Ανδρέας Βαρίκας, με άδειες ή γεμάτες εξέδρες".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια