Αθλητικά

Μπάουμαν κατά Πανιωνίου: "Δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα των πράξεών τους"

Η υπόθεση Μπράντον Μπάουμαν στον Πανιώνιο Su Casa καλά κρατεί, αφού μετά την καταγγελία για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που έκανε η ΚΑΕ στον παίκτη, τώρα με γραπτή του δήλωση εκείνος απαντά, αναφέρεται στην κατάσταση στην οποία τον έκανε να φύγει και έκανε λόγο για ψέματα και απειλές! Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του:

«Αθέτησαν τη συμφωνία μας. Το συμβόλαιό μου λέει ότι αν δεν με πληρώσουν σε διάστημα 20 ημερών, μετά την συμφωνηθείσα ημερομηνία, μπορώ να φύγω από την ομάδα. Όχι μόνο πέρασαν οι 20 ημέρες, αλλά τους έδωσα κι ένα ακόμη περιθώριο, γιατί όταν μου έδωσαν ένα μέρος του μισθού, μου υποσχέθηκαν ότι θα λάβω τα υπόλοιπα μέσα σε 8 μέρες. Την 8η μέρα, είχα ήδη ζητήσει μια φορά τα λεφτά και ποτέ δεν πήρα απάντηση. Είχαμε ένα φιλικό εκείνη τη μέρα και κανείς δεν με προσέγγισε από τη διοίκηση. Νόμιζαν ότι, ως δια μαγείας, θα ξεχάσω όσα μου είχαν πει. Φτάσαμε σε σημείο να λένε τόσα ψέματα, που δεν έβγαζαν νόημα. Δεν υπήρχε καμία καθαρότητα, έλεγαν εσφαλμένα πράγματα σε ατζέντες και παίκτες. 

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα που είπα στον ατζέντη μου να τους ενημερώσει ότι φεύγω και πήρα τον προπονητή μου προσωπικά να του πω ότι φεύγω. Και το έκανα. Είχαμε μια καλή συζήτηση για 30 λεπτά και κατάλαβε απόλυτα τη θέση μου. Και μου είπε να κάνω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Τότε η διοίκηση άρχισε να θέλει να μου μιλήσει. Με έπαιρναν τηλέφωνα κι έστελναν μηνύματα, ώστε να μιλήσουμε. Εγώ δεν ήθελα. Δεν μπορούσα να ανεχτώ νέα ψέματα. Το ήξεραν ότι δεν θα τους μιλήσω. Ήξερα ότι μπορώ να φύγω και ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι, γιατί αθέτησαν το συμβόλαιο. Οπότε, επικοινώνησαν με εμένα και τον ατζέντη μου και μας είπαν ότι μπορώ να πάω στο γραφείο, να πάρω τα υπόλοιπα χρήματά μου και στη συνέχεια να αποχωρήσω. 

Είπα ΟΚ. Πήγα στο γραφείο να τους συναντήσω. Όταν έφτασα εκεί, όχι μόνο δεν υπήρχαν λεφτά, αλλά προσπάθησαν να με πείσουν να δεχθώ μια προφορική συμφωνία, διότι θέλησαν να μου πουλήσουν ότι είχαν κάνει ένα λάθος με την ημερομηνία πληρωμής. Και μου είπαν ότι αν δεν δεχθώ την συμφωνία μπροστά τους, θα υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω για τι προβλήματα μιλούσαν, αλλά ήδη είχαν πει στον ατζέντη μου ότι δεν θα με αποδεσμεύσουν και ότι δεν θα δώσουν το letter of clearance (ελευθέρας). Τους είπα ότι θέλω τον υπόλοιπο μισθό μου πριν συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο. Ουσιαστικά, ήταν ήδη δύο μισθούς πίσω. Δεν μου έδιναν τα λεφτά. Μού έλεγαν να μείνω κι ότι θα πληρωθώ, αν δεχθώ τη νέα συμφωνία. Δεν δέχθηκα και απογοητεύτηκα που χρησιμοποίησαν χρήματα που μου χρωστούσαν, για να με ξεγελάσουν. Όταν είδαν ότι δεν το δέχομαι, δεν υπήρχε κάτι άλλο να πούμε. 

Ο τζένεραλ μάνατζερ μού έστειλε μήνυμα, λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγω και ότι τα έχουν κάνει όλα σωστά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα των πράξεών τους. Είναι η ζωή μας και δεν την λαμβάνουν υπόψιν. Υπογράφουμε συμβόλαιο που πρέπει να τηρείται, αλλιώς υπάρχουν συνέπειες. Τόσο απλά. Υπάρχουν περισσότερα που έχουν κάνει και σε μένα και στην υπόλοιπη ομάδα. Θα μπορούσα να μπω σε λεπτομέρειες για όλα τα ψέματα και τη διαφθορά που αντιμετώπισα, όσο έμεινα εκεί. Δεν είναι, όμως, το σωστό μέρος. Ήθελα απλώς να μοιραστώ την εκδοχή των πραγμάτων από τη μεριά μου. Στα 14 χρόνια καριέρας μου, ποτέ δεν κατηγορήθηκα για έλλειψη επαγγελματισμού. Οι άνθρωποι πρέπει να ξέρουν ότι οι κατηγορίες εναντίον μου είναι 1000% εσφαλμένες».

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια