Ξεκινάει σήμερα το Παιδικό Σκακιστικό Τουρνουά του Πανιωνίου
Σήμερα (16/3) ξεκινάει το Παιδικό Σκακιστικό Τουρνουά που διοργανώνει ο Πανιώνιος και το οποίο θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 14 Απριλίου.
Όλοι οι αγώνες θα παιχτούν στο εντευκτήριο του Πανιωνίου (οδός Αγ. Ανδρέα 16, ποδοσφαιρικό γήπεδο Πανιωνίου, κολυμβητήριο). Διευθυντής των αγώνων θα είναι ο Γαβριήλ Χαντάντ, ενώ το σύστημα θα είναι το ελβετικό των 7 γύρων. Για την αρχική κατάταξη θα χρησιμοποιηθεί το ελληνικό ΕΛΟ, καθώς επίσης θα ισχύουν όλοι οι κανονισμοί της FIDE και της ΕΣΟ.
Ο χρόνος σκέψης θα είναι 1 ώρα και 30 λεπτά για ολόκληρη την παρτίδα. Η καταγραφή όλων των κινήσεων είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της παρτίδας. Σκακιστής – σκακίστρια, που δεν έχει προσέλθει για να αγωνιστεί μετά την πάροδο 60 λεπτών από την έναρξη των αγώνων, μηδενίζεται.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Μαρτίου ώρα 18.30 1ος γύρος
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Μαρτίου ώρα 18.30 2ος γύρος
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Μαρτίου ώρα 18.30 3ος γύρος
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Μαρτίου ώρα 18.30 4ος γύρος
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 Μαρτίου ώρα 18.30 5ος γύρος
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 Απριλίου ώρα 18.30 6ος γύρος
ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Απριλίου ώρα 18.30 7ος γύρος
Σχόλια