Κοινωνία

Κουτελάκης: ''Mε εντολές Χατζαντουριάν και κάλυψη Τζουλάκη έσβησαν τα φώτα στον Γαλαξία''

Η Δημοτική παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Γ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ πήρε θέση στα συμβάντα του Γαλαξία, κατηγορώντας τον Βαγγέλη Χατζαντουριάν και τον Δήμαρχο Τζουλάκη ως υπεύθυνους, διαβεβαιώνοντας πως η Παράταξη του θα πάρει πρωτοβουλίες στα θεσμικά όργανα της πόλης για την προστασία των πολιτών των συλλόγων και γενικότερα για την αποφυγή τέτοιων φαινομένων. 

Ακολουθεί η θέση της παράταξης Κουτελάκη.

Ως Δημοτική παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΖΩΗΣ Γ.ΚΟΥΤΕΛΑΚΗΣ είναι απολύτως προφανές ότι τα περιγραφομενα κρούσματα αυταρχισμού της Δημοτικής Αρχής ΤΖΟΥΛΑΚΗ-ΧΑΤΖΑΤΟΥΡΙΑΝ μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους.
Τα γεγονότα αυτά περιήλθαν σε γνώση μας και τα επιβεβαιώνουμε ως αληθη.
Όλα όσα περιγραφεται έγιναν με εντολές Χατζατουριαν και κάλυψη Τζουλακη.Ο κ.Χατζατουριαν θεωρεί τους χώρους του Άλσους, του Γαλαξία και της Κεντρικής.Πλατείας τσιφλίκι του όταν γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις ακόμα και όταν δεν τις διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός στον οποίο είναι Πρόεδρος.
Δεν έχει καμία τέτοια θεσμική αρμοδιότητα ...εκτός αν είναι σερίφης και όχι Πρόεδρος Οργανισμού που έχει Δ.Σ για την λήψη αποφάσεων... και δεν έχει λάβει παρόμοιες αποφάσεις.
Ή φασιστική και ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά του εκπορεύεται σαφέστατα από τον εκνευρισμό του για τα κριτικά προς αυτόν και αποκαλυπτικά δημοσιεύματα σας.
Οταν παρευρισκεστε απρόσκοπτα στις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου,βιντεοσκοποντας όλη την Συνεδρίαση...κανένας Χατζατουριαν δεν μπορεί να αποφασίζει ...λογοκρισία και μαύρο.. σε άλλες εκδηλώσεις του Δήμου και των Συλλόγων της πόλης μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες συζήτησης του θέματος τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο,όσο και στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού προς άρση και εξουδετέρωση τέτοιων ενεργειών στο μέλλον που προσβάλλουν τον δημοκρατικό λαό της πόλης μας.

                       Γ.Κουτελάκης

Η ΕΣ.Η.Τ.Λ.ΣΥ.Μ θα καταγράψει και τις θεσμικές πρωτοβουλίες που θα παρθούν επί του θέματος

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια