Πολιτιστικά

O Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης στην Ετήσια Κοπή Πίτας του Συλλόγου Ιμβρίων

Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
 
Στο Σύλλογο Ιμβρίων με την παρουσία Ιμβρίων και φίλων της Ίμβρου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου. Η εκδήλωση, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή τηλεόραση www.nstv.gr, αναμεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο και φυσικά σε άλλους χώρους του κτιρίου του συλλόγου για να την παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της Ίμβρου.
Η αίθουσα του Συλλόγου ήταν κατάμεστη με εκλεκτούς καλεσμένους μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας , ο οποίος μάλιστα ανακηρύχτηκε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Ιμβρίων αλλά και ο Δήμαρχος της πόλης καθώς και εκπρόσωποι φορέων και παρατάξεων.  
Η Μαρία Γκούλτα, Ειδική Γραμματέας του συλλόγου, ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά, ενώ τις ευχές του για το 2016 έδωσε και ο σύμβουλος της Τουρκικής Πρεσβείας Huseyin Emrah Kurt, ο  οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση και ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου και στους Ίμβριους αλλά και σε όλους τους Έλληνες.
Τέλος, ο Κωνσταντίνος Καντέμης, αναπλ.ταμίας του Συλλόγου Ιμβρίων, ευχήθηκε για την καινούργια χρονιά και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος με την έναρξη των μαθημάτων στο ελληνικό σχολείο στην Ίμβρο, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο μετά από πολλά χρόνια, και πολύ ικανοποιημένος από τον αριθμό των εγγραφών.
Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Ιμβρίων.

Share this Post:

Συντάκτης Εριέλλα Χρυσού

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια