Δημοτικά

Μια δημοτική σύμπραξη του φόβου της μιζέριας και της βολής.

                           Μια δημοτική σύμπραξη του φόβου της μιζέριας και της βολής.

γράφει ο Πολυχρόνης Ντάγιος

Η ΚΕΔΕ έδωσε τις δυνατότητες και τα τεχνικά μέσα σε όλους τους δήμους της χώρας εν μέσω πανδημίας, προκειμένου να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα συμβούλια τους εξ αποστάσεως μεν δημοκρατικά δε. Έτσι και στον δήμο Νέας Σμύρνης υπήρχε η δυνατότητα για πραγματοποίηση δημοτικού συμβουλίου κανονικά σχεδόν! Δημοκρατικά με συζήτηση και ζωντανά μέσω της πλατφόρμας της ΚΕΔΕ.

Ακόμα και αν ο δήμος δεν επιθυμούσε να τη χρησιμοποιήσει αυτή τη πλατφόρμα προφασιζόμενη αδυναμία πραγματοποιήσης τηλεδιάσκεψης(!)-αλλωστε γνωρίζει άριστα να προφασίζεται το οτιδήποτε αυτή η δημοτική αρχή- θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εν έτει 2020 ένα σωρό πλατφόρμες να πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο. Αντ αυτού με προκλητικά αντιδημοκρατική σκοπιμότητα επιλέγει με "νόμιμο" τρόπο να μεθοδεύσει το δημοτικό συμβούλιο και να φιμωσει την αντιπολίτευση που εκπροσωπεί το 50% των ΝεοΣμυρνιων.

Σαν να μην έφτανε αυτό... έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά και προκλητικά επιδεικνύει με περίσσια έπαρση και θράσος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ενδοπαραταξιακα όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Προσβάλλει και γελοιοποιεί απροκάλυπτα το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου τους εκλεγμένους και τη νοημοσύνη μας όταν δηλώνει ανήμπορη ενώ έχει όλα τα μέσα έτοιμα να πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη για το δημοτικό συμβούλιο και ταυτόχρονα ικανή να το κάνει μόνο για τη παράταξη "πρότυπο". 

Η δημοτική αρχή ακόμα και στις δύσκολες ώρες έχει ως Μοναδικό σκοπό το συμφέρον της παράταξης της και της επιβίωσης της στις καρέκλες και τα οφίτσια ενώ εξακολουθεί να μας κοροϊδεύει και να προσβάλει τη νοημοσύνη ακόμα και των δικών της ψηφοφόρων που ειλικρινά και αντικειμενικά δεν έχουν ένα καλό για το συμφέρον της πόλης να προτάξουν ως δικαιολογία για τη καταδικαστική προς τη πόλη μας ψήφο τους.  Η κοροϊδία αυτής της παράταξης προς όλους εμάς πρέπει να σταματήσει.

Εκμεταλλεύονται σε κάθε εκλογική μάχη τους "προερχόμενους εκ ΝΔ" υποψηφίους, δίνοντας τους οφίτσια και ταυτόχρονα τους αφοπλίζουν και τους καίνε , ποντάρουν στη μη συνοχή των υπολοίπων υποψηφίων και κοροϊδεύουν τον κόσμο της Νέας Σμύρνης και σαν άλλοι Φελλοί.. επιπλέουν! και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα... αλλά όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν.

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια