Δημοτικά

Καταγγελία Υπαλλήλων Δήμου Νέας Σμύρνης : Μας μείωσαν 25% τις υπερωρίες Ιουνίου με απόφαση Κούπα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, 28/9/2020
ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 16 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : …….101…….
17121 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
ΠΡΟΣ: 1. κο Δήμαρχο
2. κο Γενικό Γραμματέα
3. Nομικά Πρόσωπα Δήμου
Ν.Σμύρνης
4. Υπηρεσίες του Δήμου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε ότι οι υπερωρίες των μονίμων υπαλλήλων της υπηρεσίας Καθαριότητας του μήνα Ιουνίου υπέστησαν πάλι μείωση της τάξης του 25%!!

Η Δημοτική αρχή μετά από παρέμβασή μας, δεσμεύτηκε ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ.

Παράλληλα, μας δημιουργείται και η εύλογη απορία: Πώς μπορούν οι εργαζόμενοι να πιστέψουν τα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής, όταν έχει ήδη αθετήσει το λόγο της σε σχέση με τις υπερωρίες και τον έλεγχό τους από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών; Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συνάντηση με το Δήμαρχο όπου αναφέρθηκαν τα παράπονα των Προϊσταμένων και Διευθυντών για τις απαράδεκτες παρεμβάσεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών, ο Δήμαρχος δέχτηκε το δίκαιο αίτημά μας για την αφαίρεση της αρμοδιότητας αυτής από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών. Τελικά, όπως απεδείχθη, καμία αλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις τοποθετήσεις και αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τη συνέχιση των παράνομων παρεμβάσεων του Αντιδημάρχου Οικονομικών!! Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι τέτοιες τακτικές ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ!!! Την επόμενη φορά, το Σωματείο θα προβεί σε πιο δραστικές και ριζοσπαστικές λύσεις!!

Αν η Δημοτική Αρχή έχει τη διάθεση να εμπαίζει τους εργαζόμενους, θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα βρει απέναντί της το Σωματείο που ως σκοπό έχει τη διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μιλτιάδης Παπουτσής Έρη Κοντογούρη

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια