Αθλητικά

Βόλεϊ: Επέστρεψε στον Μίλωνα η Μαργαρίτα Χάνα

Το γυναικείο τμήμα  βόλεϊ του Μίλωνα ανακοίνωσε μία ακόμη προσθήκη, ωστόσο αυτή τη φορά η ομάδα υποδέχθηκε ένα γνώριμο πρόσωπο μιας και η Μαργαρίτα Χάνα, η οποία προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε επίσης σε Πανιώνιο αλλά και ΑΕΚ, επέστρεψε για να βοηθήσει το σύνολο του Γιώργου Δεναξά στην Α2 κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

"Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή της Μαργαρίτας Χάνα στην οικογένεια του Μίλωνα!

Η νεαρή λίμπερο προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας αφού ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στο βόλεϊ από τις ακαδημίες του Μίλωνα και παρέμεινε μέχρι το 2018, πανηγυρίζοντας και την άνοδο από το τοπικό ως βασικό στέλεχος της γυναικείας ομάδας. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον γειτονικό Πανιώνιο, όπου έζησε την εμπειρία της Pre League, ενώ την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, σε μια σεζόν που το τέλος της βρήκε την ομάδα να επιστρέφει στη Volley League. Την περασμένη χρονιά ανήκε στο δυναμικό του ΓΣ Ηλιούπολης και το φετινό καλοκαίρι ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής με στόχο να βοηθήσει τα μέγιστα το σύνολο του coach Δεναξά να πετύχει τους στόχους του στην Α2 κατηγορία.

Μαργαρίτα καλώς ήρθες και πάλι πίσω στην ομάδα μας!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια