Δημοτικά

Νέα Σμύρνη: Η τοποθέτηση της Δήμητρας Νάνου για τα έργα στο κλειστό της Αρτάκης

Στους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η κατασκευή του πολυδύναμου αθλητικoύ κέντρου της οδού Αρτάκης, αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης και πρώην αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, Δήμητρα Νάνου.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτησή της:


“Παλατάκι”… στην οδό Αρτάκης (με αφορμή συζήτηση που άνοιξε για την καθυστέρηση στην εκτέλεση του έργου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29.1.2024)

 

Στο βίντεο που ακολουθεί παρατίθενται δεδομένα και η χρονική ακολουθία τους για να …βοηθηθούν όσοι έχουν ελλιπή γνώση ή/και κοντή ή επιλεκτική μνήμη ως προς το περιβάλλον μέσα στο οποίο ξεκίνησε να εκτελείται η κατασκευή του πολυδύναμου αθλητικού κέντρου και κατ’ επέκταση ως προς το στάδιο εκτέλεσης του έργου τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο 2023.

 

Περιορίζομαι στην επίκληση στοιχείων για να μην θεωρηθεί ότι μεροληπτώ ή ότι εμπλουτίζω με “σάλτσα” τη συναφή επιχειρηματολογία.

Καλό είναι να αφήνεται η εξειδικευμένη γνώση περί των τεχνικών ζητημάτων στους ειδικούς. Όπως επίσης, καλό είναι να μην παραβλέπονται οι αντικειμενικές συνθήκες ή τα γεγονότα που μπορεί να προκύπτουν και που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση και τα οποία είναι ικανά να συμπαρασύρουν το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών (ενδ. καιρικές συνθήκες, αρχαιολογία, μεταβολή προγράμματος λόγω διεξαγωγής των πανελληνίων εξετάσεων).

Σε ότι με αφορά προσωπικά, είχα αναδείξει με συνέπεια στη δημόσια συζήτηση, όλο το προηγούμενο διάστημα ως Αντιπεριφερειάρχης και ακολούθως ως Υποψ. Δήμαρχος, τα στοιχεία που ακολουθούν, παραμένοντας σταθερή στις θέσεις μου και προσηλωμένη σε έναν στόχο: Στη στενή και κατά τρόπο συντονισμένο συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων για να ξεπερασθούν προβλήματα και παραλείψεις που κληρονομήσαμε (όταν αναλάβαμε τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής το 2019) και που “έτρεχαν” πίσω στο χρόνο, οπότε αυτό το εμβληματικό και υπερτοπικού ενδιαφέροντος έργο δημοπρατήθηκε. Σε αυτό το πνεύμα κινούμαι μέχρι σήμερα γιατί το πολυδύναμο αθλητικό κέντρο πρέπει να ολοκληρωθεί.

Σε αυτό το πνεύμα πρέπει να κινείται όμως και οποιοσδήποτε κατέχει θέση ευθύνης, απευθυνόμενος με ειλικρίνεια στους πολίτες και σεβόμενος το θεσμικό ρόλο του. Κάνω τη σχετική αναφορά γιατί το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα οι ανθυποψήφιοί μου μαδούσαν μαργαρίτες και πετούσαν -κατά πως βόλευε- το μπαλάκι της ευθύνης, ανάλογα με την ιδιότητα που είχαν προ των αυτοδιοικητικών εκλογών. Και να που άλλαξαν, αμέσως μετά τις εκλογές, το “μοτίβο” των θέσεών τους…

Ακολουθεί συνοπτική αναφορά (για λόγους διευκόλυνσης) στα κυριότερα σημεία του βίντεο που επισυνάπτεται:

 

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια