Αθλητικά

Ήττα μετά από δύο σερί επιτυχίες για τον Ίκαρο, 74-91 από τον ΚΑΟ Κορίνθου

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης προερχόταν από ένα σερί δύο νικών και υποδέχθηκε με ανεβασμένη ψυχολογία τον ΚΑΟ Κορίνθου σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για τη μάχη της παραμονής στη Β' Εθνική. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν κατάφεραν όμως να κάνουν τρεις τις συνεχόμενες νίκες τους, καθώς γνώρισαν την ήττα με σκορ 74-91 και παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ένας από τους παίκτες της ομάδας του Γιάννη Μάνου, ο Γιάννης Γραμματικός, μίλησε στο NSTV μετά το παιχνίδι: "Είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 3 στα 3 αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Η Κόρινθος έπαιξε πολύ καλά, έβαλε μεγάλα σουτ και όποτε προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι πάντα υπήρχε απάντηση από την αντίπαλη ομάδα. Στην κατηγορία δεν υπάρχει ούτε ένα εύκολο παιχνίδι, πρέπει να δίνουμε το εκατό τοις εκατό σε όλους τους αγώνες. Δεν έχει τελειώσει κάτι από τώρα, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας".

Το ξεκίνημα του Ικάρου στο παιχνίδι πάντως ήταν πολύ καλό. Ο Γιάννης Γραμματικός τόνισε: "Μπήκαμε με καλή ψυχολογία, βάλαμε τα σουτ αλλά μετά μόλις χάσαμε ένα δύο σουτ γίναμε πιο νευρικοί και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Κόρινθος. Από τη στιγμή που πήρε το προβάδισμα μετά εμείς δεν είχαμε την απάντηση για να μπορέσουμε να περάσουμε μπροστά". 

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια