Δημοτικά

H 20η Επετειακή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από τη Νέα Σμύρνη

Δελτίο Τύπου

20η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Δήμος Ν. Σμύρνης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών συνδιοργάνωσαν την 20η Επετειακή Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για τη Νέα Σμύρνη η έναρξη της Λαμπαδηδρομίας για το 2022 να ξεκινά από τη πόλη μας και τον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής.

Η Φλόγα της Αγάπης ξεκίνησε 22 Ιουλίου από τη πόλη μας και μετά από πορεία άνω των 2 μηνών μέσα από διάφορες πόλεις της χώρας, θα αφιχθεί στη Κέρκυρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η Νέα Σμύρνη σήμερα διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες Δημοτικές Τράπεζες Αίματος της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποιώντας κάθε χρόνο 3 τακτικές διήμερες εθελοντικές αιμοδοσίες καθώς και έκτακτες όποτε αυτό απαιτείται από κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε: «Θα  ήθελα να ευχαριστήσω τους πολίτες και τους Φορείς της πόλης μας, που συμμετείχαν στη διαδικασία που έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό αγάπης και ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω  τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη Γιώργο που μας τίμησε με τη παρουσία του καθώς και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων «Κλεισθένης», τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Αστυνομία και γενικά όλους όσους συνέβαλαν στη επιτυχή διοργάνωση της Λαμπαδηδρομίας. Τέλος ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Πρωτόππαπα Χρήστο, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, καθώς και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία μας, και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε στη διάθεση τους και για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία.

Δίνουμε αίμα - Δίνουμε ζωή!».

Gallery

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια