Ερασιτέχνης. “Κυναέρυθρες” διακρίσεις τον Πρώτο Καλοκαιρινό Μήνα

 

Του Ανδρέα Λεκάκη

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού η Τελική Φάση Ενόργανης Γυμναστικής Δ' Κατηγορίας, με μεγάλη συμμετοχή των τμημάτων παγκορασίδων και παμπαίδων του Πανιωνίου και με πολλά από τα παιδιά να πετυχαίνουν διακρίσεις για τον σύλλογο της πόλης μας.

Αναλυτικά, το Σάββατο πήραν μέρος οι παγκορασίδες, με προπονητές την Αλιπράντη Βίκυ, τον Αντωνιάδη Νίκο και τη Σαποσνίκοβα Βάλια και τις Παπαδοπούλου Ντόρυ, Θεοδώρου Κατερίνα, Κολοβού Αγγελίνα, Τσιλιμπώνη Άρτεμις, Σάγκα Δέσποινα, Θεοδωροπούλου Κωνσταντίνα και Σώρρα Βασιλική να παίρνουν την τρίτη θέση στο σύνθετο ομαδικό. Ακόμη, η Παπαδοπούλου Ντόρυ κατέλαβε την τρίτη θέση στο σύνθετο ατομικό, την τρίτη στο δίζυγο και τη δεύτερη στο άλμα ενώ οι αθλήτριες Τσιλιμπώνη Άρτεμις και Θεοδώρου Κατερίνα πήραν την πρώτη θέση στο έδαφος και τη δεύτερη στο δίζυγο αντίστοιχα.

Την Κυριακή πήραν τη σκυτάλη οι παμπαίδες, με προπονητές τους Αγγέλου Γιώργο και Κορογιαννάκη Σπύρο. Οι αθλητές Κουτρούλης Αριστοτέλης, Συρίγος Μανώλης, Τελίδης Παναγιώτης, Τζαμάλ Αμάρ, Τσακίρης Άγγελος, Διαμαντής Παρασκευάς πήραν και αυτοί την τρίτη θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ενόργανης, που σε κάθε σημαντική διοργάνωση δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και χαρίζουν επιτυχίες στο σύλλογο του Πανιωνίου.

 

Πολλές επιτυχίες για τους τζουντόκα του Πανιωνίου

Γεμάτη μετάλλια γύρισε η αποστολή του Πανιωνίου από το 5ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο της Ηλιούπολης, το οποίο έλαβε χώρα στα τέλη του Μαΐου. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν την πρώτη μέρα κέρδισαν συνολικά 8 μετάλλια (2 χρυσά, 1 αργυρό και 5 χάλκινα) σε 11 συμμετοχές! Αναλυτικά, χρυσό μετάλλιο πήραν οι Αλατζά (70κ Νεανίδων) και Κοντοκώστας Νίκος (29κ Παίδων Β),  αργυρό ο Κατσούλης Αλέξανδρος (60κ Παίδων Β) και χάλκινο οι Χρυσάκης Γιάννης (66κ Εφήβων), Στελλάκης Λουκής (73κ Εφήβων), Κοντοκώστας Νικηφόρος (46κ Παίδων Α), Καστρινέλλης Παναγιώτης (60κ Εφήβων) και Σαρσαρούδη Ελευθερία (57κ Νεανίδων).

Τη δεύτερη ημέρα ήταν η σειρά των μικρότερων τζουντόκα και σε αυτήν ο Πανιώνιος πανηγύρισε άλλα 10 μετάλλια (4 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα) και δύο πέμπτες θέσεις σε 13 συμμετοχές! Συγκεκριμένα, χρυσοί αναδείχθηκαν οι: Δαγιακίδη Δάφνη (39κ Junior A Κορασίδες), Κοπτερού Ιωάννα (36κ Junior B Κορασίδες), Λυτσάκης Ορφέας (24κ mini Junior) και Παπαθεοδώρου Ιώ (18κ mini Junior), ασημένιοι οι: Αλατζά Δέσποινα (45κ Junior A Κορασίδες), Μεγαλούδης Αποστόλης (39κ Junior B Παίδες) και Παπαθεοδώρου Εύα (21κ Junior B Κορασίδες), ενώ χάλκινοι οι: Λαζίδη Άννα (33κ Junior A Κορασίδες), Τζουλάκης Κυριάκος (24κ Junior Παίδες) και Βενέτης Μιχάλης (21κ Junior B Παίδες). Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Γεωργιάδης Αχιλλέας (27κ Junior B) και Ράπτης Άγγελος (18κ mini Junior).

Συνολικά, στο διήμερο αυτό των αγώνων, ο Πανιώνιος είχε συγκομιδή 18 μεταλλίων (6 χρυσά, 4 αργυρά, 8 χάλκινα) και κατέλαβε την τρίτη θέση στο γενικό σύνολο, με τους μικρούς αθλητές του Γιώργου Φραγγελάκη να είναι άξιοι πολλών συγχαρητηρίων.

Σημαντικές εμπειρίες για τα παιδιά των ακαδημιών μπάσκετ

Το τουρνουά ΜΕΝ Ιλίου που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Μαΐου στο Κλ. Πεταλούδα και αφορούσε τις κατηγορίες των παιδιών που είναι γεννημένα το 2008 και το 2009, γέμισε με πολύ σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις τους μικρούς καλαθοσφαιριστές του Ιστορικού, αφού είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε άλλες ομάδες της Αθήνας αλλά και να λάβουν τα πρώτα τους μετάλλια στο τέλος της διοργάνωσης.

Οι “κυανέρυθροι” αθλητές εκπροσώπησαν επάξια τον Πανιώνιο σε όλες τις κατηγορίες, ενώ η τελευταία μέρα του τουρνουά περιελάμβανε διάφορα events, όπως παιχνίδι All Star και διαγωνισμό βολών και τριπόντων. Πολύ σημαντικές στιγμές και εμπειρίες λοιπόν για τις ακαδημίες μπάσκετ του Ιστορικού, οι οποίες να θυμήσουμε πως τον περασμένο μήνα πανηγύρισαν και την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΝΑ από το τμήμα Παμπαίδων.

Ξεχώρισαν οι σκακισκτές του Πανιωνίου στο “Σταύρος Νιάρχος”

Το Σάββατο 3 Ιουνίου διεξήχθησαν αγώνες rapid σκάκι στο “Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος” και ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρέθηκαν και αθλητές του Πανιωνίου, οι οποίοι μάλιστα ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα, στον Β' όμιλο, ο Κωνσταντίνος Μπέρδος ισοβάθμισε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και ακολούθησαν οι Δημήτρης και Ισίδωρος Μοσχοβάκης, ενώ στον Α' όμιλο πήρε μέρος ο Νικόλας Σπυράτος. Ακόμη, σε παράλληλους αγώνες, ο Ανδρέας Ιερωνυμάκης πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία άνω των δέκα, ενώ οι Ηλίας Νάνος και Κωνσταντίνος Κλαδής τερμάτισαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στην κατηγορία κάτω των εννέα.

 

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια