Αθλητικά

Δάρας: "Συγνώμη από τον κόσμο, θα πληρώσω όλα τα χρέη του Πανιωνίου"

Τις δικές του απαντήσεις στα όσα δήλωσε ο Νίκος Ζαμάνης κατά την ανακοίνωση της παραίτησής του από τον Πανιώνιο έδωσε ο Χρήστος Δάρας με τοποθέτησή του. Ο πρώην πρόεδρος του Ιστορικού ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας ενώ τόνισε πως προτίθεται να πληρώσει από την προσωπική του περιουσία όλα τα χρέη του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Καταρχάς δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να έρθω στη δυσάρεστη θέση να απαντήσω σε δηλώσεις του πρώην συνέταιρού μου κατά το πρόσωπό μου, σεβόμενος την ιστορία και το καλό του Πανιωνίου. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την ευθύνη που μου αναλογεί σε όποια κατηγορία κι αν παίξει ο Πανιώνιος. Τα χρέη βαραίνουν εξ ολοκλήρου εμένα και μόνο εμένα και θα πληρωθούν από την προσωπική περιουσία την οποία απέκτησα νόμιμα μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στα χειρουργεία και τα νοσοκομεία.

Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου γιατί δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, παραμονές ή απολύσεις προπονητών κι έκανα το λάθος να υπογράφω ό,τι μου έφερναν στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Όσον αφορά τους υποψήφιους επενδυτές, πρώτον εγώ θα είχα μεγάλο συμφέρον να αναλάβουν, αφού θα έπαιρναν από την πλάτη μου ένα μεγάλο μέρος των χρεών. Έχετε δει πολλούς σοβαρούς επενδυτές που τους πληρώνεις για να κάνουν έλεγχο στην μελλοντική τους επένδυση;

Για τρίτη φορά ζητάω συγγνώμη στον κόσμο του Πανιωνίου, έχω όμως εμπιστοσύνη στη κρίση του»

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια