Αθλητικά

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος παρουσίασε τις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2020-21 μέσω της σελίδας της μπουτίκ του συλλόγου στο facebook. Όπως μπορείτε να δείτε, η πρώτη εμφάνιση θα είναι κόκκινη με μπλε σορτσάκι και κόκκινες κάλτσες, ενώ η δεύτερη θα είναι όλη άσπρη με μια κόκκινη και μια μπλε ρίγα μπροστά. Οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στη μπουτίκ από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, ενώ θα έχουν όλες τον αριθμό 12 στην πλάτη, που θα συμβολίζει τον κόσμο που πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, τώρα περισσότερο από ποτέ.

Αναλυτικά:

"Ο 12ος παίκτης είμαστε εμείς.

Αυτές είναι οι δύο νέες αγωνιστικές εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τη μπουτίκ του Συλλόγου, από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Αρχής γενομένης από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών που θα πωλούνται από τη μπουτίκ (και μέχρι να ιδρυθεί και πάλι Π.Α.Ε.), θα έχουν στην πλάτη το νούμερο "12". Το νούμερο όλων μας. Γιατί ο 12ος παίκτης μίας ομάδας θα είναι πάντα ο κόσμος της. Απλά στη δική μας περίπτωση το ρητό αυτό δεν ισχύει μόνο στα λόγια αλλά γίνεται και πάλι πράξη. Και ξεκινάμε #ApoTinArxi

#ApoTinArxi
που το δύσκολο αυτό ξεκίνημα μας βρίσκει όλους ενωμένους. Αυτή η συσπείρωση όλης της κυανέρυθρης οικογένειας που πάντα στα δύσκολα προστάτευε τον Σύλλογο και του έδινε τη δύναμη να ξεπερνά τις κακουχίες.

#ApoTinArxi
με τον Δημήτρη που ανέλαβε να βγει μπροστά, τον Γιάννη και τον Νίκο που ξεκινούν με μια χούφτα 19χρονα, τον Δημήτρη που τους δείχνει το δρόμο και τον ερασιτέχνη που χωρίς ποτέ να το ζητήσει βρέθηκε με μία ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών και καλείται να σηκώνει το βάρος της. Και τόσους άλλους…

#ApoTinArxi
και μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που με το υστέρημα του ίσως μπορέσει να αγοράσει ένα διαρκείας, ξέροντας ότι για αρκετό καιρό ακόμα ίσως δε θα μπει στο γήπεδο, και τον Πανιώνιο φίλαθλο του εξωτερικού που θα πάρει διαρκείας χωρίς να το χρησιμοποιήσει ποτέ.

#ApoTinArxi
θα ανεβάσουμε και πάλι τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. εκεί που η ιστορία του ορίζει ότι πρέπει να βρίσκεται.

Και όταν με το καλό τα καταφέρουμε ένα είναι σίγουρο. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η νέα Π.Α.Ε., πριν από τη σέντρα του πρώτου της αγώνα θα είναι (σε μία τελετή αφιερωμένη στον κόσμο) να αποσύρει για πάντα τη φανέλα με το νούμερο 12 και να μην την φορέσει ξανά κανένας παίκτης του Πανιωνίου. Το νούμερο 12 θα κρεμαστεί στον 4ο ιστό του γηπέδου και θα ανήκει για πάντα σε όλους εμάς.

ΥΓ: Το σύνολο του κέρδους που προκύπτει από την πώλησή των επίσημων εμφανίσεων θα αποδίδεται ως οικονομική ενίσχυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών του Συλλόγου".

Gallery

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια