Αθλητικά

Βόλεϊ: Δεν τα κατάφεραν κόντρα στον Παναθηναϊκό οι Έφηβοι του Μίλωνα

Ματς τελικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος έγινε στον “Τάφο του Ινδού” ανάμεσα στους Έφηβους του ΠΑΟ και του Μίλωνα, με τους “πράσινους” να επικρατούν με 3-0 και να παίρνουν εκείνοι την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελληνίου στην κατηγορία Κ21.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Μίλωνας δεν ξεκίνησε καλά στο 1ο σετ, έχανε μέχρι και με 4 πόντους διαφορά, αλλά με μεγάλη προσπάθεια ισοφάρισε 20-20. Πιο ψύχραιμος ο Παναθηναϊκός το κέρδισε στην παράταση, Το ίδιο και στο δεύτερο σετ, ο Παναθηναϊκός ήταν συνεχώς μπροστά στο σκόρ, ο Μίλωνας ισορρόπησε αλλά δεν άντεξε στο τέλος. Στο 3ο σετ η ομάδα του Μίλωνα μπήκε δυνατά από την αρχή, προηγήθηκε μέχρι και 3 πόντους, οι ομάδες έφτασαν στο 22-22 και το σετ, μετά από διαδοχικά λάθη των παικτών του Μίλωνα, κατέληξε στον Παναθηναϊκό. Έτσι η ομάδα του Παναγιώτη Γεωργούντζου δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τετράδα.


Για τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Παναγιωτης Γεωργούντζος) ξεκίνησαν οι Χανδρινός Σ., Παπαδάκης, Σεμιτέκολος, Αναγνωστόπουλος, Χάκας (αρχ.), Χανδρινός Α., Καλκαβούρας. Επαιξε και ο Καραμπάγιας. Στην αποστολή και οι Αποστόλου, Μηλιώνης, Σαμαρτζής

Για τον ΠΑΟ: (Μαρκάκης): Τάτσης, Αποστόλου, Σωτηρόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Σερεμέτης Β., Δουμανόγλου, Σερεμέτης Π., Τσιγαρίδας, Πετσιάς, Μάρκου, Μαρσέλλος, Κορδαλής.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια