Αθλητικά

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Πανιωνίου: "Τα παιδιά μας πέτυχαν το πιο όμορφο γκολ της αλληλεγγύης και της αγάπης"

Οι αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανιωνίου αλλά και οι γονείς τους, μέσα σε αυτές τις γιορτινές μέρες έστειλαν το πιο όμορφο μήνυμα, συγκεντρώνοντας χρήματα προκειμένου να ανταπεξέλθει η μητέρα ενός νεαρού ποδοσφαιριστή του Ιστορικού στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ασφαλώς και μια τέτοια πρωτοβουλία αξίζει πολλά συγχαρητήρια!

Διαβάστε την παρακάτω ενημέρωση του συλλόγου:

"Στον Πανιώνιο ανέκαθεν μαζί με την ορθή εκγύμναση των αθλητών στις κρίσιμες ηλικίες, όπως είναι αυτές των ακαδημιών, μαχόμαστε επί σειρά ετών και για τη σωστή διαμόρφωση χαρακτήρων και ανθρώπων, που «αύριο» θα κοσμούν την κοινωνία μας.

Πριν λίγες μέρες, οι αθλητές και οι γονείς, της Κ18 μας δείξανε τον πιο όμορφο δρόμο και το επιστέγασμα των αρχών που αναφέραμε παραπάνω.

Συγκεκριμένα, μητέρα νεαρού μας ποδοσφαιριστή αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν είχε την δυνατότητα να καλύψει οικονομικά, με κίνδυνο να κοντέψει να χάσει το πόδι της. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα οι συμπαίκτες αλλά και οι γονείς τους, χωρίς κάποια παράκληση, παρά μόνο με το άκουσμα της καρδιάς να συλλέξουν το ποσό, βοηθώντας έτσι έμπρακτα τον συμπαίκτη και την μητέρα του να καλύψει τις ανάγκες και να αποφύγει κάθε κίνδυνο.

Στο ποδόσφαιρο το γκολ είναι ο σημαντικότερος σκοπός και τα «παιδιά» μας πέτυχαν το πιο όμορφο γκολ, αυτό της αλληλεγγύης και της αγάπης!"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια