Αθλητικά

Δήμαρχος Τζουλάκης : ''Θα δούμε πως και ΑΝ θα προχωρήσει το κλειστό Αρτάκης''

Σε ερώτηση του Γιώργου Κουτελάκη σχετικά με τις καθυστερήσεις του έργου του νέου Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου στην οδό Αρτάκης απάντησε ο Δήμαρχος.

Δύο χρόνια μετά την δημοπράτηση του έργου (Σεπτέμβριος 2017), ένα χρόνο μετά την κήρυξη αναδόχου του έργου της ανέγερσης, δύο χρόνια μετά την ανάδειξη αναδόχου της κατεδάφισης του παλαιού Γυμναστηρίου και ένα χρόνο μετά την έναρξη της κατεδάφισης του παλαιού κλειστού...βρισκόμαστε πάλι στο σημείο μηδέν, αλλά χωρίς το παλαιό κλειστό, με όλα τα σωματεία να αγωνίζονται και να προπονούνται σε ενοικιασμένες έδρες και με την ταλαιπωρία, την όποια απώλεια εσόδων αλλά και την αύξηση εξόδων να δημιουργούν τεράστια προβλήματα σχεδόν 2 χρόνια τώρα.

''Εχουμε συνάντηση για να δούμε πως και ΑΝ θα προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο'' δήλωσε ο Δήμαρχος!!!!

Εργο Τζουλάκη και ΑΥΤΟ!! από το Σεπτέμβριο του 2017 κατάφερε κοντά 2,5 χρόνια να ρίξει το παλαιό κλειστό και γίνουν τα σωματεία της πόλης ''πρόσφυγες''...

Το έργο εκτελείται - η μάλλον προς το παρόν - δεν εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής.

Δείτε τις δηλώσεις Τζουλάκη για το που κόλλησε το έργο αλλά και την πρώτη προβληματική μελέτη -κατά την δημοτική αρχή-

Το θέμα τεχνικά έχουν κατ επανάληψη αναδείξει σε όλες τις πτυχές τους στελέχη της ''Πόλης Ανάποδα'' προβλέποντας σωστά -μέχρι σήμερα- ότι το έργο με τους αρχικούς όρους ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προχωρήσει!! 

Δείτε το σύντομο βίντεο 

 

 

 

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια