Κοινωνία

Kυριακή 7 Μαίου 3η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων Άλσος Νέας Σμύρνης

Kυριακή 7 Μαίου

3η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων

Άλσος Νέας Σμύρνης – 10.00 ως 18.00

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τα δύο φιλοζωικά σωματεία της πόλης μας (Αδεσποτολόγιο & Περιβαλλοντική & Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου), τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλίας «Τα Φιλαράκια» και την Adopt a Paw Today, διοργανώνουν την 3η Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων Ζώων την Κυριακή 7 Μαΐου.

Από τις 10.00 το πρωί ως τις 6.00 το απόγευμα, στο Άλσος, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να «καμαρώσει» αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια, να μιλήσει με τους υπεύθυνους των υιοθεσιών και να προσφέρει μια αγκαλιά, ένα σπίτι και μπόλικη αγάπη στους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Δείτε στις αφίσες μερικά μόνο από τα ζωάκια που αναζητούν σπίτι και σπεύστε…

Στον ίδιο χώρο θα διεξαχθεί και μπαζάρ από την adopt a paw.

H αρμόδια Αντιδήμαρχος Κλαίρη Δεληγιάννη, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, ήταν υπέρ των υιοθεσιών αδέσποτων ζώων: «Αυτή είναι η 3η Ημέρα Υιοθεσίας που διοργανώνουμε στο Δήμο μας. Ελπίζω να είναι τόσο επιτυχημένη όσο ήταν οι δύο προηγούμενες. Στο Δήμο μας αγαπάμε τα αδέσποτα και προτεραιότητά μας είναι να τους βρίσκουμε μια εφ’ όρου ζωής ζεστή αγκαλιά».

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια