Επιβράβευση Τζουλάκη στον Αντιδήμαρχο Αστικού Πρασίνου.Παραμένει στη θέση του ο Π.Κουκάς

Αν η παραμονή εντός Αντιδημάρχου στην θέση του για μία ακόμη χρονιά δεν είναι προϊόν πολιτικής συνεννόησης, η παραμονή του Πέτρου Κουκά στην Αντιδημαρχία Πρασίνου σίγουρα στέλνει μήνυμα στην κοινωνία της Νέας Σμύρνης πως -κατά τον Δήμαρχο τουλάχιστον- ο συγκεκριμένος αιρετός πραγματοποίησε μια επιτυχημένη πρώτη χρονιά στον τομέα του Αστικού Πρασίνου και της Πολιτικής Προστασίας.

Μάλιστα τόσο επιτυχημένη που παλαιότεροι αιρετοί (πρώτη θητεία είναι ο Π.Κουκάς) με πολιτικό βιογραφικό αρκετών θητειών έμειναν αυτή τη φορά εκτός Αντιδημαρχιών (Γιατζίδης,Δεληγιάννη,Ζαβός,Δημάκης) ενώ ίσως μπορούσαν να αναλάβουν την θέση ευθύνης του, ενώ μάλλον δεν βρέθηκε κάποιος νεότερος που θα μπορούσε να εξασφαλίσει τον ίδιο βαθμό επιτυχίας.

Οι δημότες βέβαια είναι πάντα ο μεγαλύτερος κριτής για το αν και πόσο επιτυχημένη ήταν η θητεία ενός Αντιδημάρχου, ειδικά όταν ο τομέας ευθύνης του είναι τόσο δημόσιος και ορατός.

Αξίζει να σημειωθεί και η παραμονή του 70άχρονου πλέον Στάθη Κούπα -πάλαι ποτέ επικεφαλής Παράταξης ''δεξιών προδιαγραφών'-' στην Αντιδημαρχία Οικονομικών για 7η χρονιά υπό τον Τζουλάκη.

Αυτός και αν είναι επιτυχημένος σύμφωνα με τον Δήμαρχο...

Φωτογραφία Κουκά-Κούπα δεν βρέθηκε δημόσια...

πηγή φωτο http://inthecity.gr/dendrofyteysi-sto-parko-chrysoypoleos-sti-nea-smyrni/

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια