Κοινωνία

Δημοτικά

Υπάλληλος του Δήμου Νέας Σμύρνης πάρκαρε πάνω σε διάβαση πεζών "για λίγο"

Το πρόβλημα με την γαϊδουρινή συμπεριφορά από αρκετούς οδηγούς το βιώνουμε καθημερινά στην Νέα Σμύρνη. Οδηγοί με την δικαιολογία "πέντε λεπτά θα κάνω", "δεν εμποδίζω", "δεν είδα,δεν ξέρω"  κτλ, παρκάρουν πάνω στις διαβάσεις πεζών, τυφλών και ενίοτε και πάνω στο πεζοδρόμιο. 

Από ότι φαίνεται, αυτό το "μενταλιτέ" έχει εξαπλωθεί τόσο που ακόμα και οδηγός του δήμου Νέας Σμύρνης αποφάσισε να κάνει το ίδιο, σε διάβαση μπροστά στην είσοδο της κεντρικής πλατείας Νέας Σμύρνης . 

Συμπολίτισσα μας που τον εντόπισε του είπε ευγενικά ότι ως υπάλληλος του δήμου Νέας Σμύρνης, δίνει το παράδειγμα και η απάντηση του οδηγού ήταν "κάποιον περιμένω". Η αναμονή του οδηγού, σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν περίπου μια ώρα και αναρωτιέται κάποιος, ποιός ήταν ο vip που περίμενε μια ώρα, αναγκάζοντας πεζούς και ανάπηρους να κάνουν ζιγκ ζαγκ για να περάσουν.

Στην έκκληση της συμπολίτισσας μας, τουλάχιστον να μετακινήσει το όχημα λίγο πιο μπροστά, ο οδηγός αδιαφόρησε.

Εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος τους εργαζόμενους της Νέας Σμύρνης; ας ελπίζουμε όχι. Το πρόβλημα είναι ότι οι εργαζόμενοι όταν είναι να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους κατεβαίνουν σε απεργία, αυτές τις συμπεριφορές πως τις αντιμετωπίζουν εσωτερικά; θα επιπληχθεί ο υπάλληλος ή άστο ρε αδερφέ σιγά το θέμα;

Άλλο ένα πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίζει η Διοίκηση Κουτελάκη που από ότι φαίνεται παρά τις υποσχέσεις άρχισε με προβλήματα

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια