Αθλητικά

Ξεκίνησε και το βόλλευ Ανδρών του Ιστορικού με στόχο την εδραίωση στην 4άδα

γράφει ο Στάθης Σαμίδης

Οι προπονήσεις για το Βόλλευ ανδρών του Ιστορικού ξεκίνησαν και το nstv, χορηγός επικοινωνίας της ανδρικής ομάδας, για μια ακόμα χρονιά ήταν εκεί. 

Πρώτος μίλησε ο προπονητής της ομάδας Αργύρης Ψάρας, που για μια ακόμα χρονιά (5η συνεχόμενη) βρίσκεται στο σύλλογο. Ο κόουτς μας είπε αρχικά τα πλάνα της φετινής χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την τετράδας, μιας και την περυσινή χρονιά η ομάδα παρουσιάστηκε αρκετά καλά και τερμάτισε 4η. Αναφορά έγινε και στα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, αλλά και η δουλειά που πρέπει να γίνει στις προπονήσεις. 

Τη σκυτάλη πήρε ο πασαδόρος της ομάδας, Μάριος Βλαβιανός, ο οποίος τόνισε και αυτός με τη σειρά του πως ο στόχος της ομάδας είναι η τετράδα αλλά και μια καλή πρεμιέρα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόδο, την οποία γνωρίζουν από πέρυσι. Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο λίμπερο Στέλιος Κουτσούρης, μιλώντας για σκληρή δουλειά και οργάνωση. Τέλος, το νέο απόκτημα του Ιστορικού, Μάνος Δεληπρίμης μίλησε για το πώς βλέπει την ομάδα μέσα από τις προπονήσεις αλλά και για τον προσωπικό του στόχο για φέτος. 

Share this Post:

Συντάκτης Στάθης Σαμίδης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια