Αθλητικά

Βραβεύθηκε το ΑΟΝΣ Μίλων Real Madrid Foundation Basketball Clinic

Η συνεργασία του Μίλωνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι πολύτιμες εμπειρίες που πήραν οι νεαροί αθλητές από τους προπονητές της καλύτερης ακαδημίας μπάσκετ της Ευρώπης ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις της περσινής χρονιάς, η οποία μάλιστα τιμήθηκε με το Bronze Award στα Sports Marketing Awards. 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για το σύλλογο που συνεχίζει να πρωτοστατεί με πολύ ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες που πάντα έχουν στόχο τη σωστή ανάπτυξη των νεαρών αθλητών. 

Διαβάστε την ενημέρωση του Μίλωνα:

"Τον περασμένο Ιούλιο στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα διοργανώθηκε το Real Madrid Foundation Basketball Clinic με συμμετοχή μικρών αθλητών από όλη την Αθήνα οι οποίοι είχαν την τύχη να μυηθούν στις μπασκετικές αρχές, τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία των Υποδομών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια επιτυχία που έφερε το μπάσκετ στο επίκεντρο, ανέδειξε το άκρως μπασκετικό και φιλόξενο περιβάλλον με την αυθεντική αθλητική φιλοσοφία του Μίλωνα, που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές αθλητών.

Η βράβευση από τα Sports Marketing Awards ως μια από τρεις καλύτερες αθλητικές διοργανώσεις για παιδιά στην Ελλάδα το 2021 ήρθε ως φυσικό αποτέλεσμα, καθώς αποσπάσαμε το Bronze Award.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο «ανταγωνισμός» ήταν ιδιαίτερα σκληρός αφού βραβεύτηκαν στις δυο πρώτες θέσεις: η «Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Legends 2004 μια δράση που γίνεται με την αμέριστη στήριξη και συμβολή του Stavros Niarchos Foundation από μια ομάδα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών με μια ανεπανάληπτή επιτυχία και η κορυφαία δράση ευεξίας στην Ευρώπη σύμφωνα με τα βραβεία τουρισμού στο Λονδίνο, το Navarino Challenge.

Στην ουσία το μεγαλύτερο σχολείο μπάσκετ στην Ευρώπη, αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε στη χώρα μας και μοίρασε την τεχνογνωσία του μπάσκετ, όχι μόνο στους νεαρούς αθλητές αλλά και στους προπονητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο που είχε ως αντικείμενο την προπόνηση στις νεαρές ηλικίες.

Ταυτόχρονα σπουδαίες Ελληνίδες και Έλληνες Καλαθοσφαιριστές το αγκάλιασαν και παρευρέθηκαν σε αυτό το ξεκίνημα με σκοπό να μιλήσουν στα νέα παιδιά

Σημειώνεται ότι το Real Madrid Foundation Basketball Clinic εκπροσωπεί στην Ελλάδα η ActiveMedia Group και η MGC S. Central, δυο εταιρείες με εμπειρία κι αναγνώριση στον χώρο του αθλητισμού και των αθλητικών εκδηλώσεων.

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι εταιρείες ΒΙΚΟΣ, ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑ, FREEDOM, Skoda Koilakos και TRACE ‘N CHASE και μεγάλοι πρωταγωνιστές οι εμπνευστές και δημιουργοί αυτής της πρωτοπόρας και σπουδαίας δράσης του μπάσκετ στη χώρα μας".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια