Δημοτικά

Βράβευση του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη από την Ένωση Δημάρχων Αττικής

Για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κοινωνία βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Nέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης στα 9α Βραβεία Αυτοδιοίκησης, που με ξεχωριστή λαμπρότητα διοργανώθηκαν από την Ένωση Δημάρχων Αττικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης καθώς τα τιμώμενα πρόσωπα και το έργο τους άγγιξαν τις καρδιές του πολυπληθούς ακροατηρίου. Πρώτος τιμήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, κι ακολούθησε η βράβευση τεσσάρων εμβληματικών Δημάρχων που άφησαν μεγάλο έργο στις τοπικές κοινωνίες στην μακρά αυτοδιοικητική τους πορεία μερικοί δε εξ αυτών συνεχίζουν να προσφέρουν ακόμα άοκνα τις υπηρεσίες τους στην Αυτοδιοίκηση. Βραβεύτηκαν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Θεόδωρος Γεωργάκης πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης και Αντιπρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α., ο Θεόδωρος Δημητρακόπουλος πρώην Δήμαρχος Περιστερίου και ο Νίκος Ταμπακίδης, πρώην Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχός μας εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1998 με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κουτελάκη. Διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης. Τον Φεβρουάριο του 2010, μετά την παραίτηση του τότε Δημάρχου, αναδείχθηκε ομόφωνα Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, θέση που κατέχει έως σήμερα.

Share this Post:

Συντάκτης Πέτρος Περιμένης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια