Αθλητικά

Βόλεϊ: Τη Δευτέρα αποφασίζει η ΕΟΠΕ για το μέλλον των πρωταθλημάτων

Το βόλεϊ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην ΕΟΠΕ θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για τη συνέχιση των πρωταθλημάτων. Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού εκτιμηθεί η κατάσταση θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Θυμίζουμε πως σε πρωταθλήματα της ΕΟΠΕ αγωνίζονται η ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου (Pre League), η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα (Α2), ενώ υπάρχει και η Ίριδα, που αγωνίζεται στη Β' Εθνική ΕΣΠΕΔΑ, κατηγορία που επίσης εξαρτάται από τις κατευθύνσεις της Ομοσπονδίας. 

Όσο για τη Volleyleague Ανδρών, αυτή αναμένεται να συνεχιστεί εκτός απροόπτου, με την ΕΣΑΠ να έχει κάνει ήδη αίτηση να εξαιρεθεί το πρωτάθλημα από τα νέα μέτρα αποκλεισμού.

Η ανακοίνωση:

"Μετά την κατάσταση που διαμορφώνεται από τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και τα περιθώρια που υπάρχουν ώστε να συνεχιστούν τα κορυφαία Εθνικά πρωταθλήματα όλων των ομαδικών αθλημάτων με την προϋπόθεση οι ομάδες να υποβάλλουν τους αθλητές τους σε τεστ COVID-19 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης θα εκτιμήσει την κατάσταση σε έκτακτη συνεδρίασή του την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον των πρωταθλημάτων".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια