Δημοτικά

Τζουλάκης για 6ο Νηπιαγωγείο: Αναλαμβάνω προσωπικά την όποια ευθύνη.Eχει βρεθεί ήδη η λύση

Ενημέρωση από τον Δήμαρχο Σταύρο Τζουλάκη για το 6ο Νηπιαγωγείο

"Όταν καταφέραμε να λύσουμε, μετά από διένεξη ετών με τους ιδιοκτήτες, το πρόβλημα με το κτήριο του 6ου νηπιαγωγείου, όλοι, και πρωτίστως εγώ ως Δήμαρχος της πόλης μας, αισθανθήκαμε τεράστια ανακούφιση και ικανοποίηση. Κατορθώσαμε τότε το ακατόρθωτο, να έρθουμε σε συνεννόηση και να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο την απόφαση να αγοραστεί το 1/3 του νηπιαγωγείου που τους ανήκε έναντι του ποσού των 506 χιλιάδων ευρώ.

Ακολούθησε δυστυχώς η γνωστή ολιγωρία υπηρεσιών και διαδικασιών, χρόνιο ελληνικό πρόβλημα, για την μη επίλυση του οποίου όλοι όσοι υπηρετούμε σε κρίσιμες θέσεις, φέρουμε μοιραία ευθύνη.

Αποτρόπαιη, στην κυριολεξία, συνέπεια της ολιγωρίας αυτής;

Το λουκέτο στο 6ο νηπιαγωγείο!

Είμαι, ως εκ τούτων, υποχρεωμένος να καταδικάσω απερίφραστα την κοινωνικά ανάλγητη συμπεριφορά των ιδιοκτητών που κρατούν ομήρους γονείς και παιδιά, με γνώμονα το δικό τους συμφέρον.

Αναλαμβάνω προσωπικά την όποια ευθύνη για όλη τη γραφειοκρατική καθυστέρηση από πλευράς υπηρεσιών του Δήμου.

Οφείλω να επισημάνω πάντως ότι έχει βρεθεί ήδη η λύση, ώστε τα παιδιά να συνεχίσουν άμεσα τη φοίτησή τους, χωρίς να ταλαιπωρηθούν ούτε τα ίδια ούτε οι γονείς και δεσμεύομαι προσωπικά πως το 6ο νηπιαγωγείο θα επαναλειτουργήσει άμεσα.

Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα υποκύψουμε σε κανέναν εκβιασμό!

Καλώ το Δημοτικό Συμβούλιο να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί δυναμικά τον εκβιασμό που πλήττει πέρα και πάνω από όλα τους μαθητές μας και τους γονείς τους".

Ο Δήμαρχος

Σταύρος Τζουλάκης

H ανακοίνωση έχει αναρτηθεί στο γραφείο τύπου του Δήμου

Share this Post:

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια