Αθλητικά

To NSTV ανάμεσα στους χορηγούς της ομάδας βόλεϊ εφήβων του Πανιωνίου

Μια νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινά και το NSTV ανάμεσα σε πολλούς χορηγούς θα είναι δίπλα στην εφηβική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού, με την ευχή να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη πορεία.

Η ανακοίνωση του τμήματος:

"Και τη φετινή χρονιά θα έχουμε τη χαρά να προβάλουμε  στην αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας εφήβων επιχειρήσεις που στήριξαν έμπρακτα το τμήμα με τη  χορηγία τους.

Η επιχειρήσεις αυτές, αφουγκράστηκαν τις ανάγκες μας και συνέβαλαν καθοριστικά στην εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, στηρίζοντας όχι μόνο τον σύλλογο, αλλά και την αθλούμενη νεολαία.

Καμία από τις διακεκριμένες αυτές εταιρείες δεν χρειάζονταν την ανταποδοτική διαφήμιση ενός ερασιτεχνικού αθλητικού τμήματος, γιατί είναι γνωστές, αγαπητές και χαίρουν της εκτιμήσεως του καταναλωτικού κοινού. Ίσως γι’ αυτό η χορηγία τους αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε:  τους ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΒΕΝΕΤΗ, που δίνουν εδώ και χρόνια γεύση στη ζωή μας, την INNOVATIVE HEALTH SERVICES που προσφέρει εξειδικευμένα πακέτα ιατρικών και ασφαλιστικών καλύψεων, προσαρμοσμένα στην περίπτωσή μας στις ανάγκες των αθλητών μας, το NSTV και την PANIONIA IDEA  που μεταξύ άλλων προβάλουν τις δραστηριότητες του τμήματος, την τεχνική εταιρεία Ν&Δ ΧΙΩΤΙΝΗΣ, το λογιστικό γραφείο του κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ  και ασφαλώς το PANIONIOS OFFICIAL STORE.

Ευχαριστούμε επίσης τους φίλαθλους του Πανιωνίου που στηρίζουν οικονομικά το έργο μας με την κατάθεση ανώνυμης οικονομικής ενίσχυσης. Κάθε ποσό, ανεξαρτήτως ύψους, πιάνει τόπο.

Aπό τη μεριά μας στηρίζουμε της Μ.Κ.Ο ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ Ν. Σμύρνης, για την πολύπλευρη προσφορά της σε οικογένειες  που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια