Αθλητικά

Αναστέλλεται μέχρι τις 24 Απριλίου η Super League 1, πιθανή η οριστική διακοπή

Την επέκταση της αναστολής της Super League 1 μέχρι τις 24 Απριλίου αποφάσισαν ομόφωνα οι ομάδες στη σημερινή τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Μέχρι τότε θα δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας η οποία θα εξετάζει όλα τα δεδομένα αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού και η κατάσταση θα επανεξεταστεί.

Αυτή τη στιγμή πάντως, είναι κάτι παραπάνω από ορατό το σενάριο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος μετά τη λήξη της νέας προθεσμίας. Ήδη άλλωστε αρκετές ομάδες είναι θετικές σε κάτι τέτοιο, με τον Παναθηναϊκό να προετείνει την οριστική διακοπή στη σημερινή τηλεδιάσκεψη και τον Πανιώνιο, τον Άρη και τον Παναιτωλικό να συμφωνούν μαζί του. Από κει και πέρα, η πλευρά του Ολυμπιακού δήλωσε επίσης θετική με την προϋπόθεση να ανακηρυχθεί πρωταθλητής, ενώ και ο ΠΑΟΚ συμφώνησε σε μια τέτοια λύση εφόσον δε μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα αναμένεται (;) να ξεκαθαρίσουν στη νέα τηλεδιάσκεψη της 24ης Απριλίου, έχοντας όλοι ζυγίσει τα δεδομένα που θα έχουν διαμορφωθεί έως τότε με τον κορωνοϊό.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια