Αθλητικά

Κοκκινάκης στο Nstv: Αποχωρώ από τον Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ

Ο Διονύσης Κοκκινάκης βρέθηκε καλεσμένος του Ανδρέα Λεκάκη στην εκπομπή "Πρώτος Σκόρερ" του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού του Nstv και είπε πολλά και ενδιαφέροντα, ανάμεσα στα οποία και η ανακοίνωσή του πως αποχωρεί από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Λίγες ώρες μετά ακολούθησε και επιστολή του μέχρι πρότινος εκπροσώπου του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, στην οποία επισημοποιεί την αποχώρησή του.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Ενημερώνω την Πανιώνια οικογένεια ότι παραιτούμαι από μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Δεν αντέχω να συμμετέχω σε ΔΣ που παίρνονται αποφάσεις που δεν υλοποιούνται ή υλοποιούνται αποφάσεις που δεν παίρνονται. Εις το επανιδείν".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του Διονύση Κοκκινάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το τι συνέβη τις τελευταίες μέρες με την ΚΑΕ και τους υποψήφιους επενδυτές, για τις σχέσεις ΚΑΕ-Ερασιτέχνη, για την επόμενη μέρα της ομάδας μπάσκετ, για το τμήμα της ενόργανης και πώς αυτό θα συνεχίσει μετά τις μεγάλες καταστροφές που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις αλλά και για τα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη:

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια