Αθλητικά

Το μήνυμα των Πανθήρων στον Δημήτρη Βεργίνη

Ο Δημήτρης Βεργίνης αποχωρεί από την ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου μετά από δύο χρόνια πολύ σημαντικής προσφοράς και οι Πάνθηρες έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον αρχηγό του Ιστορικού αλλά και στη διοίκηση:

"Κάποιοι παίκτες περνούν και φεύγουν χωρίς να αφήσουν πίσω τους, τίποτα.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που θα θυμόμαστε για πάντα την προσφορά τους, τη συμπεριφορά τους απέναντι στο Σύλλογο και στον κόσμο.

Μια τέτοια είναι ο Δημήτρης Βεργίνης. Που μετά από δυο παλαιότερες θητείες, πήρε την απόφαση να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2022, στη Β' Εθνική, αποτελώντας τον αρχηγό, τον ηγέτη του Πανιωνίου Γ. Σ.Σμύρνης, τόσο εκείνη τη σεζόν, όσο και στην Α2.

Μητσάρα, ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερες. Ήσουν ένας άνθρωπος που βγήκε μπροστά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Και (δυστυχώς λέμε εμείς), δεν θα είσαι στο ρόστερ της Α1.

Θα είσαι πάντα ένα κομμάτι, που έγραψε τη δική του ιστορία. Ο κόσμος της ομάδας δεν ξεχνά ποτέ...

ΥΓ.1 Προς τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας το παρακάτω μήνυμα.

Ορισμένες φορές, οι προσωπικές κόντρες, οι φιλοδοξίες και το... αγύριστο κεφάλι, πέφτουν σε γκρεμό όταν πρόκειται για κάποια πρόσωπα, που προσέφεραν στο παρελθόν και θέλουν να προσφέρουν, να βοηθήσουν το Σύλλογο να πάει ψηλά.

Μια τέτοια είναι ο Δημήτρης Βεργίνης. Υπάρχει και άλλη μια. Με όνομα βαρύ... Αλλά σε αυτό το θέμα θα επανέλθουμε πολύ σύντομα.

«Σημαίες» του Συλλόγου χρήζουν μεγαλύτερου σεβασμού και πολυ καλύτερης μεταχείρισης... Για δείτε ξανά κάποια πράγματα...

ΥΓ.2 Για κάποιους από εσάς, ο Πανιώνιος αποτελεί μια εταιρεία. Και πολύ καλά κάνετε, να επενδύετε τα χρήματά σας.

Για μας, τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης είναι κάτι διαφορετικό. Είναι η καθημερινότητά μας, η ζωή μας, το σπίτι μας.

Δυστυχώς, αντιλαμβανόμαστε χρόνο με το χρόνο, πως οι σχέσεις ανάμεσα στην ομάδα και στον κόσμο, αντί να έρχονται πιο κοντά, απομακρύνονται. Βλέπουμε πως υπάρχει πλέον τεράστια δυσκολία της διοίκησης να αφουγκραστεί τον κόσμο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, σε πολλά θέματα.

Χτυπάμε το καμπανάκι, όσο είναι νωρίς. Τα χρήματά σας, να πιάσουν τόπο. Ελάτε πιο κοντά στον κόσμο.

ΥΓ.3 Και επανερχόμαστε. Το όνομα «Γιάνκοβιτς», είναι τόσο βαρύ, που γενιές Πανιώνιων οπαδών, χωρίς να έχουν γνωρίσει τον Μπόμπαν, στο γήπεδο βγάζουν ψυχή, τραγουδώντας γι' αυτόν.

Μπόμπαν σ' αγαπάμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε........"

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια