Αθλητικά

Τηλεδιάσκεψη του προέδρου της ΕΟΠΕ με τους εκπροσώπους της Pre League

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, συνεχίζει τις τηλεδιασκέψεις με τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Ομοσπονδία, ούτως ώστε να συζητηθούν πολύ σημαντικά θέματα όπως η ολοκλήρωση ή μη της φετινής σεζόν. Σειρά είχαν αυτή τη φορά τα σωματεία της Pre League, πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου, με τους "κυανέρυθρους" να εκπροσωπούνται στην τηλεδιάσκεψη από τον Τάκη Χρυσοχόου. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΠΕ:

"Σε συνέχεια των τηλεδιασκέψεων της διοίκησης της ΕΟΠΕ με εκπροσώπους των Σωματείων των Εθνικών Πρωταθλημάτων, πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Τετάρτη, τηλεδιάσκεψη με τους 12 εκπροσώπους των σωματείων της Pre League.

Όπως και στην αντίστοιχη διάσκεψη με τις ομάδες της Volleyleague Γυναικών, η συνάντηση έγινε σε κλίμα σύμπνοιας και εκφράστηκαν όλες οι απόψεις και οι προτάσεις, όσο αφορά την ολοκλήρωση ή όχι του φετινού πρωταθλήματος και τις διαδικασίες ανόδου και υποβιβασμού.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος, άκουσε με προσοχή και συζήτησε με τους εκπροσώπους των 12 σωματείων και επανέλαβε ότι, ότι οι απόψεις τους θα τεθούν υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. για τις τελικές αποφάσεις, λαμβανομένου υπόψη και των σχετικών αποφάσεων της Πολιτείας".

Σημειώνουμε πως για την Τετάρτη 22 Απριλίου έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της Α2 Ανδρών, κατηγορία στην οποία αγωνίζονται φέτος τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Μίλωνας.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια