Αθλητικά

Τεράστιος προβληματισμός από τα κρούσματα στη Volley League

Το πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών μπορεί να έχει επανεκκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν σημειωθεί στις ομάδες είναι πάρα πολλά και έχουν οδηγήσει ουκ ολίγες φορές σε αναβολές αγώνων.

Τελευταία ομάδα ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει 7 κρούσματα για την ώρα (5 σε παίκτες και 2 στο σταφ), την ώρα που όπως έγινε γνωστό ο Φοίνικας Σύρου έφτασε τα 10 κρούσματα μετά τα τελευταία τεστ και στον Φίλιππο Βέροιας επίσης ο αριθμός είναι διψήφιος. Η ομάδα της Ημαθίας μάλιστα μετρά ήδη τέσσερις σερί αναβολές στα παιχνίδια της! 

Ο Ολυμπιακός έδινε κανονικά παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με τον Μίλωνα την Κυριακή (21/2) για το οποίο δεν υπάρχει ακόμη κάποια ανακοίνωση, όμως με αυτά τα δεδομένα το ματς είναι πολύ δύσκολο να διεξαχθεί.

Όπως είναι αντιληπτό όλο αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην ΕΣΑΠ και δεν αποκλείεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχουμε ακόμη και δεκαήμερη αναστολή στο πρωτάθλημα. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Volley League εξακολουθεί να ταλαιπωρείται αφάνταστα από τον κορωνοϊό και αυτή τη στιγμή αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση.

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια