Αθλητικά

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος για τα σενάρια περί πιθανής χειραγώγησης του αγώνα με τον Απόλλωνα

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που έφεραν στο επίκεντρο την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης ως αντικείμενο διερεύνησης από τη Sportradar για το ενδεχόμενο χειραγώγησης του παιχνιδιού εξέδωσε ο Πανιώνιος.

Αναλυτικά:

«Για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια, καλούμαστε να αποδείξουμε τα αυτονόητα και κυρίως ότι δεν είμαστε ελέφαντες.

Μια συνηθισμένη πρακτική που ακολουθείται τόσο από την εταιρεία Sportradar, όσο και από τους αθλητικούς εισαγγελείς και έχει ουσιαστικά καταντήσει ρουτίνα, συνεχίζει να αποτελεί «είδηση».

Μια «είδηση» που μόνος της σκοπός είναι να δημιουργήσει κακές εντυπώσεις και να δυσφημεί συλλόγους και κυρίως τους ανθρώπους που μοχθούν γι αυτούς.

Έτσι λοιπόν είδαμε σε μερίδα του ελληνικού Τύπου να αναπαράγεται ως είδηση η «διερεύνηση πιθανής χειραγώγησης του αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Απόλλων Σμύρνης». Για γέλια…

Προσοχή! Μιλάμε για απλό πλαίσιο διερεύνησης και επουδενί για οποιαδήποτε λήψη απόφασης εις βάρος του συλλόγου μας.

Θα μπορούσαμε να σταθούμε στις νομικές παραβάσεις όπως για παράδειγμα αυτής της «περί παραβίασης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», όμως δεν θα το κάνουμε. Κι αυτό γιατί «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

Το πόσο καθαρός είναι αυτός ο ουρανός, το αποδεικνύει το γεγονός ότι στο παιχνίδι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ –ΠΑΣ Γιάννινα ο «άσος» ξεκίνησε από το 6,25 λες και παίζαμε με αντίπαλο την μεικτή κόσμου, ενώ στο Λεβαδειακός – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ το διπλό ξεκίνησε από το 3,50 λες και είχαμε αντίπαλο την μεικτή Ευρώπης.

Και στα δύο παιχνίδια ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ φρόντισε να διαψεύσει όλες τις «Κασσάνδρες». Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως, δεν είδαμε να δείχνει κανείς την ίδια ευαισθησία, όταν τις ημέρες πριν την διεξαγωγή της εκάστοτε αναμέτρησης ο σύλλογός μας διασυρόταν. Εμείς απαντήσαμε στο γήπεδο.

Στο δια ταύτα λοιπόν… Ας μας γνωστοποιηθεί: Τι ποσά παίχτηκαν, από πού προέρχονται και τον συνολικό τζίρο. Για να μπορέσουμε και εμείς να συντονίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, προκειμένου να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψή μας (τις οποίες σπιλώνουν τα «ειρωνικά δημοσιεύματα») και να προασπίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας. Δεδομένη είναι φυσικά η επιφύλαξή μας για τις νομικές ενέργειες που θα ακολουθήσουμε».

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια