Αθλητικά

Τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανιωνίου ο Γιάννης Κοντοές

Όπως γνωστοποιεί ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του, ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας των "κυανέρυθρων", Γιάννης Κοντοές, αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες του συλλόγου.

Μάλιστα αυτήν την Πέμπτη (27/5) θα υπάρξει συνάντηση του Γιάννη Κοντοέ (παρουσία Μανιάτη-Σπυρόπουλου) με τους αθλητές που είναι γεννημένοι το 2006, 2005 και 2004. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο αρχηγός της ομάδας μας Κοντοές Γιάννης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες σε αυτό το νέο ξεκίνημα #apotinarxi ! και για τις υποδομές.

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Κοντοέ παρουσία των κ .Μανιάτη – Σπυρόπουλου με όλους τους αθλητές 2006-2005-2004 την Πέμπτη 27/5  και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην θύρα 5. Η παρουσία όλων των αθλητών είναι επιβεβλημένη.

Ο Γιάννης είναι απόφοιτος πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών με ειδικότητα  στην προπονητική ποδοσφαίρου και είναι μέλος στην πρώτη σχολή προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA που ιδρύθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποκλειστικά για ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.
Επίσης είναι κάτοχος διπλωματών αγγλικής ,γαλλικής ,γερμανικής και ισπανικής γλώσσας.
Του ευχόμαστε καλή δύναμη".

Share this Post:

Συντάκτης Ανδρέας Λεκάκης

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια