Πολιτιστικά

''Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο'' με τον stand up comedian Δημήτρη Λιόλιο

Γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη

Σε αυτό το‘Οιστρογόνο 2 Οξυγόνο’,  είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Δημήτρη Λιόλιο, έναν από τους ‘ρήτορες’ της κωμικής παράστασης ‘ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ’ .Στοίχημά τους είναι να 
επιχειρηματολογήσουν κάθε φορά σε σημαντικά και ασήμαντα θέματα μέσα από λέξεις, εικόνες, αυτοσχεδιασμό και κυρίως πολύ χιούμορ! Το πετυχαίνουν άραγε; Σε αυτή την παράσταση, το κρίνει... το κοινό! Κυριολεκτικά. Γιατί αυτό αποφασίζει.

Η ομάδα αποτελείται από 5 άτομα, τους: ΔημήτρηΛιόλιο, Γιώργο Αγαλλόπουλο, Παναγιώτη Καλογερόπουλο, Κυριάκο Μυστακελή και Γρηγόρη Γρηγορόπουλο.

Μαζί μας είχαμε έναν από αυτούς, ο οποίος εκπροσώπησε όλη την ομάδα επάξια και μας έβαλε στο κλίμα του ‘παιχνιδιού’.  Ο Δημήτρης έχει ασχοληθεί με αυτοσχεδιασμό ενώ γράφει και κάνει και standup comedy, το οποίο φάνηκε από το χιούμορ και την ενέργειά του σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης. Το σίγουρο είναι ότι είναι μια διαφορετική παράσταση που ανατρέπει όσα ξέραμε.Γελάς, περνάς καλά, συμμετέχεις και κάθε φορά είναι μια έκπληξη... τόσο για τους κωμικούς όσο και για το κοινό!

Πάνω απ’όλα όμως είναι μια ιδέα από νέα, ταλαντούχα παιδιά που αγαπάνε αυτό που κάνουνε κι όπως λένε, ‘περνάνε καλά στα παρασκήνια κι αυτό βγαίνει προς τα έξω’. Κι υποψιαζόμαστε ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από αυτούς τους... σύγχρονους ρήτορες!

Share this Post:

Συντάκτης Ελπίδα Μηναδάκη

Σχετικά Άρθρα:

Σχόλια